Füldugóról hogy lehet leszokni?
6 éve mindennap azzal alszom.
Autista is vagyok, szóval a zajokra különösen érzékeny.
Néha próbáltam anélkül elaludni, de nem ment. Hosszátávon viszont jó lenne lejönni róla.
Maximálisan megértem a helyzetedet, hasonlóval küzdök.
Nekem youtube-ról három relax-hang (különböző ablakokban való) egyszerre történő lejátszása szokott segíteni. Az egyik például egy 24/7 relax zene, a másik sima madárcsicsergés, a harmadik pedig valamilyen víz (folyó, tenger, szökőkút). Ezeket írd be a keresőbe, keresd ki a 8-10 órás videókat és indítsd el három különböző ablakban. Többségükben nincs reklám. Viszont nyilván így az áramszámla valamivel több lesz, de szerintem hosszútávon jobban megéri a füled egészsége-komfortérzeted. Mert még ha nem is feltétlenül rossz a füldugó használata, azért mégsem "illik" az oda.
31f
Kutyát akarok örökbefogadni és hallani szeretném ha éjjel baja van.
Ezért akarok leszokni róla.
Én is évek óta csak ezzel tudok elaludni és el sem tudom képzelni hogy előtte hogy bírtam nélküle...
nekem kegyetlen lenne róla leszokni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!