30 evesen 8 millio megtakaritassal biztonsagban ereznetek magatokat?
Figyelt kérdés
A 8 millio felretett penzemen kivul, van egy fel szuloi hazam.
Es rendszeres jovedelmem.
jan. 29. 06:45
1/26 anonim válasza:
Nem, ez kevés lenne, ha esetleg megszűnik a rendszeres jövedelem, akkor a 8 millió max 2 év alatt elfogy.
2/26 anonim válasza:
Szal van egy saját kéród, nem kell drága albérletet fizetned, rendszeres jövedelmed is van ezek mellett 8 milka? Ja, biztonságban érezném magam.
4/26 anonim válasza:
Elviekben igen, de ha kénytelen lennél használni, akkor jönnél rá a lényegre. hogy igen-, vagy nem.
6/26 anonim válasza:
Csak fél lakása van (szülők még biztos élnek), tehát valójában nincs saját lakása.
Kérdező, mivel nincs saját lakásod, ez a 8 millió egy jó alap arra, hogy hitelt vegyél fel lakásvásárláshoz.
9/26 anonim válasza:
Nekem kb ennyi volt 30 évesen és nem, nem éreztem magam biztonságban, mert ebből lakást nem lehet venni. Aztán a párommal közösen +hitel lett közös lakás, így már azért jobb lenne 8 misi, csak megcsappant. Most úgy 1,5 millió van félretéve, ha bármi lenne.
10/26 anonim válasza:
Nem tudom, mitől akarod biztonságban érezni magad… a milliárdosok sem érzik magukat biztonságban, mert mindig van valaki, aki milliárdosabb és híd alá rakhat.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!