Az furcsa, aki korán reggel nem nyavalyog össze-vissza mint sokan, hogy jaj megint reggel van megint menni kell dolgozni, hanem lelkesen és maximális életerővel áll neki a napnak?
Figyelt kérdés
Meg örül a reggelnek mert azt szereti, és dolgozni is2024. jan. 29. 04:37
11/13 anonim válasza:
Nem furcsa, csak sajnos picit ritka (körülöttem legalábbis), hogy valaki (ennyire) szereti a munkáját. Nem rosszból mondom, mert jó látni/hallani, ha valaki mégis ennyire lelkes, szereti, amit csinál.
12/13 Metionin válasza:
Az lenne a furcsa, ha én kelnék így :D mások nem érdekelnek, ha valaki reggeli típus, annak elhiszem, hogy könnyebben indulnak a napok. Csak hagyjon békén és ne érezze magát jobbnak nálam, mert ő már kukorékol hajnalban, pláne ne próbáljon átnevelni reggeli üzemmódra. Amíg hagy élni és elfogadja, hogy kb. 10-ig nekem csak a reflexeim működnek, addig leszarom :D
13/13 anonim válasza:
Attól is függ, milyen típus valaki, korán kelő vagy éjszakai bagoly típus. Én az utóbbi vagyok, van, hogy 10-kor rám jön, hogy főzök másnapra, mosogatok, takarítok, leviszem a szemetet stb. Délelőtt viszont nagyon nehezen kelek, mindegy milyen korán feküdtem le, én nem vagyok egy reggeli ember. Ettől függetlenül muszáj volt megszokni, hogy reggel járok dolgozni, de hétvégén csak akkor kelek korán, ha muszáj. Valaki meg reggel aktívabb és este már 9 körül álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!