Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem furcsa az aki...

Szerintetek nem furcsa az aki ilyen kettős életet él?

Figyelt kérdés
ismerek két orvost is aki az orvosi munkáján kívül hobbiként teljesen más "munkát" csinál szabadidejében, az egyikőjük egy férfi aki techno bulikat szervez, a másik meg egy fiatal nő, aki rúdtáncol és fel is lép vele
2024. jan. 2. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? A munkájukon kívül van más is, amit szívesen csinálnak és ezt kiélik. Szerintem ez sokkal jobb, mintha otthon is kardot nyelve ülnének, fonendoszkóppal a nyakukban.
2024. jan. 2. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meg programozó vagyok, mellette pedig állatokat tartok és kertészkedek, küzdősportolok, falat mászok és animét nézek.

Szerintem nincs ebben semmi fura, nem kell senkinek egy érdeklődési körre korlátoznia magát.

2024. jan. 2. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Orvosként rúdtáncolni nekem elég extrém, dehát kell a hobbi mindenkinek.
2024. jan. 2. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Két ember, aki a munkáján kívül ismer mást is?? Nahát, milyen furcsa!
2024. jan. 2. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmész egy klubba, akkor minden egyes embernek aki részegen rázza magát, igazából van munkája. Látsz vmi csávót aki telehányja a wc-t, és hétfő reggel ő süti neked a sóskiflit a pékségben.

Durva hogy mik elő nem fordulnak az életben.

2024. jan. 2. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem furcsa. Számomra az a furcsa, hogy a 21. században ennyire beskatulyázzák az embereket. Azért, mert valaki orvos, akkor már mást nem is csinálhat? 🤦

Kérdező, irigykedsz, vagy "számodra" mi elfogadott hobbi egy orvosnak? 🙄🤷

2024. jan. 2. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem furcsa, nekem az a furcsa amikor valaki olyannal találkozok aki teljesen egysíkú és alig érdekli valami a beszűkült kis hétköznapjain kívül.
2024. jan. 2. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy a hobbiból él meg...
2024. jan. 2. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa: valahogy ki kell kapcsolni az agyat, hogy pihenjen.

Egy malterosnál sem lenne feltűnő, ha szabadidejében keresztrejtényt fejtene. Meg kell találni az összhangot a fizikai-, és a pszichikai leterheléssel.

2024. jan. 2. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ez a normális. A munkád eleve hatalmas szeletet emészt fel az életedből, túl nagyot, de ideális esetben nem az a komplett életed és személyiséged. És bele se szabad vinni a személyiségedet. Szerinted ér annyit bármelyik hibbant Karen, hogy beáldozd érte a komplett személyiséged, életed, szabadidőd? Nem. Amint leteszed a lantot, te onnantól magánember vagy, azt csinálsz, amihez kedved van, és ezt nem kettős életnek hívják, hanem egészséges munka-magánélet egyensúlynak.

Amúgy az ismerősöd hol tart technobulikat? Egy haveromnak kérdezem.

2024. jan. 5. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!