Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek szeretnek beszélgetni...

Veletek szeretnek beszélgetni az emberek?

Figyelt kérdés
jan. 28. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem👍
jan. 28. 15:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1-2 igen, de inkább nem jellemző.
jan. 28. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem 😔

Valamiért ellenszenves vagyok az embereknek, csak azt nem tudom miért.

jan. 28. 15:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, de én nem szeretek beszélgetni velük.
jan. 28. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnek, mivel unalmas vagyok, műveletlen, nem lehet beszélgetni velem semmiről. Ami közkedvelt, közismert téma lenne, mint film, sorozat, zene, politika, közélet, történelem, művészetek - ezekről szeretnek az emberek beszélgetni - engem ezek nem érdekelnek, emiatt nem is tudok lósz**t se ezekről. És így inkább szívesebben is vagyok egyedül, mint másokkal.

A másik meg, hogy emiatt az egyedüllét miatt (egyedül lakom ráadásul, a munkám során se kell beszélni), egyszerűen össze se tudom szedni a gondolataimat, ha hangosan kell beszélnem, elcsuklik a hangom, makogok, össze vagyok zavarodva, stb.

35N

jan. 28. 15:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire nem, unalmas ember vagyok, és képtelen vagyok pl. sztorizgatni. Nincs is miről.

Sokszor napok telnek el anélkül, hogy bárkivel is beszélnék. Abba már belefáradtam, hogy mindig én keressek másokat.

43F

jan. 28. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Le merem fogadni, itt sokan azt fogjak irni, hogy nem, kozben van 1 legjobb barat 5 haver 9 ismeros akikkel eljarnak, meg a munkahelyen kollegak akikkel joban van es elmennek ebedelni egyutt.

En oszinte leszek nem szeretnek, mert toxikus vagyok es olyan kerdeseket teszek fel masoknak amik fajnak nekik mert igaz, csak nem merik maguknak sem bevallani - azutan, hogy megismertem az illetot. Sokszor ezert kerulnek el, illetve a sotet szarkazmusom miatt amit ritka keves ember ert, a legtobben felreertik azt hiszik gunyolodom veluk, kozben total nem. Meg mentalis beteg is vagyok. Fuj: dilibogyo, orult, elmebeteg, veszelyes, ugye?. Lehet lepontozni.

Latod, ezert inkabb kussban maradok mindig es nem beszelek senkivel, mert mindenki jobban tudja, mindenki a legjobb, mindenki az alpha es mindenki magara gondol csakis a koncepcio legvegen. Nem fogsz mas miatt a kutba ugrani - gyerektol eltekintve.

jan. 28. 15:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen,de nekem nagyon jön be a hétköznapi,pletyka stílus,amit a legtöbben előadnak.

Biztos én vagyok a beképzelt,de ezek a témák, mint csekkfeladás,milyen jegyet kapott a gyerek,hol van akciós párizsi, ki kivel miért hol dug félre és a politika egyáltalán nem érdekelnek.

Nem vagyok könyvmoly, de valahogy ma az olvasottság eltűnt az emberekből.Látom,hallom mindenfelé.

55 F

jan. 28. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem az emberek gyerekkorom óta semmibe vesznek és lenéznek. Főleg a nők. Ronda vagyok, majom vagyok, lelkibeteg vagyok, kaptam már hideget meleget. (Szerintem meg normálisan nézek ki) 31 éves férfi vagyok és nem látom hogy nekem valaha is lesz családom. Szégyen hogy milyen világban élünk. Néha elbeszélgetek emberekkel, de érzem hogy le vagyok nézve. Nagyon rosszul esik.
jan. 28. 16:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
El vagyok átkozva. Csak ez lehet a gond. Fogalmam sincs mi van midnenkivel.
jan. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!