Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Interneten miről szeretnétek...

Interneten miről szeretnétek ha beszélgetne valaki veletek nők, lányok?

Figyelt kérdés

Régóta netes barátom egy lány, de már nem tudom mit beszélgessünk vele, mi legyen a téma és hasonlók.

Ő is akar, és én is. Hamar válaszol, érdeklődik is, csak mindig ugyan az szinte minden.😅 És én sem tudok már mit kérdezni.

2022. júl. 28. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
politika
2022. júl. 29. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Arrol hogy eloben hogyan tudunk talalkozni.

Sajnos az internetes kapcsolatok ilyenek. Arrol nem is beszekve, hogy aztan ha megjs, vagy legkozelebb eloben talalkoztok, akkor oriasi cslodas lesz az egesz.

Volt par esetem ami utan rajottem ido es energia elpazarlas az amikor pl most is valakinek igy irkalunk es "beszelgetunk", es a legrosszabb resze, hohy pl lehet mikor ir nekem a masik ul es nagyvecezik es kozben kerdezi .it reggeliztem vagy en turom az orrom es utana fikas kezzel csetelek vele vagy epp egy szulinapi parti kozepen vagyok es 2 sorban azt irom bocs de nem erek ra fontos dolgom.van...azaz megengedunk magunknak olyan dolgokat amit szemelyesen biztos nem mernenk vagy hazudunk fullentunk egy ido utan mert ugyis tudjuk a masik nem lat vagy nem ugy (alsogatyaban a videohivas elott:-)).

Es sok tul sok ido.

Az elő kapcsolatok jobbak. vagy helyezte olvasni kell, tanulni, aludni, sportolni

Ha srac vagy akkor arrol.beszelgess mikor tudtok szemelyes talalkozot osszehozni

Persze ha adeli sark kutatoallomasan dolgozol akkor vedd semmisnek a.valaszom.

2022. júl. 29. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Na most barát vagy többet akarsz? Mert nem mindegy. Ha bejössz neki, bármiről. Ha a papucsának/szemetesének tekint, akkor arról ami bántja, ami zavarja az életében. Ha a bohóca vagy, akkor csak hülyeségekről. Ha nem jössz be neki, akkor semmiről.

Ha barátság (ami igazi és ő is tudja ezt, illetve akarja tartani), akkor nyilván olyan dolgokról amik közösek, legyen az tapasztalat, érdeklődés. Mindennapi események, történések, problémák átrágása. Mert ugye barátságról van szó, legalábbis erről írtál.

Ha csak egy netes chatpartner, az nem barátság, főleg ha semmit nem tesz bele hogy maradjon a kontakt. Nem létezik olyan hogy semmiről nem lehet beszélni, maximum nem napi szinten történik, de mindig történik valami. Suliban, munkahelyen, barátokkal, családdal, hobbiban, bárhol. Valamit azért jelez, ha ez nem megy, például hogy ő nem akarja úgy tartani a kapcsolatot ahogy te.

2022. júl. 29. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha klappolunk egy emberrel, nem okoz fejtörést a téma, sőt, ahogy beszélgetünk, csak egyre több dolog merül fel, amit a másikkal szeretnénk kitárgyalni. Ha fogynak a témák, annak oka van, én nem küzdenék ellene.
2022. júl. 29. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!