Mi a véleményed arról ha felnőtt férfiként valaki játék figurákat gyűjt?
Figyelt kérdés
jan. 26. 22:17
1/12 anonim válasza:
Mindenkinek van hobbija, engem nem érdekel de ha élvezi csinálja.
2/12 Metionin válasza:
Semmi, hobbi. Miért ne lehetne egy felnőttnek is? Sőt, az ilyen gyűjtő hobbi pont felnőttként izgibb, mert akkor van rá pénze meg több lehetősége beszerezni a cuccokat.
3/12 anonim válasza:
Engem nem zavar. Inkább azt, mint használt bugyikat.
4/12 anonim válasza:
3: A használt bugyi azért felnőttesebb.
5/12 anonim válasza:
Attól hogy felnőtt valaki még ugyanúgy lehetnek játékok az életében. Pl én továbbra is szeretek legozni(főleg hogy van pénzem megvenni szetteket amikről gyerekként álmodni sem mertem) vagy éppen videojátékokkal játszani.
6/12 anonim válasza:
Rengeteg felnott embernek van ilyen hobbija gyujtemenye, es nem szokas hulyenek nezni.
7/12 anonim válasza:
Ismerek olyat aki nem gyűjti, de maradt még gyerekkorából és eladja Jófogáson. Az érdeklődők szintúgy felnőttek! :)
A magazinokkal ugyanez van.
8/12 anonim válasza:
Én meg felnőtt nőként egy ideig Barbie-kat gyűjtöttem, még kiállítást is szerveztem a városomban.
Mindenkinek van hobbija. ☺️
9/12 anonim válasza:
Semmi, ez csak egy hobbi. Rengeteg ember gyűjt valamit. A játékfigura sem rosszabb a többinél.
10/12 anonim válasza:
"még kiállítást is szerveztem a városomban"
Igen, kiállítások is vannak a városban, például játékautókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!