Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Irigyek rám akik mióta megszül...

Irigyek rám akik mióta megszületett a kisbabám és rakok fel róla képeket törölnek FBról és kikövetnek Instáról is főleg férfik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 20:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2024. jan. 26. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
#11 Na erről beszélek, mikor azt mondom beteges.
2024. jan. 26. 21:23
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Imádom, hogy már nyolcan lepontoztak (ahogy azt külön kértem is), de ellenérvre még véletlenül sem futotta az erejükből. :D
2024. jan. 26. 21:33
 14/29 anonim ***** válasza:
98%
Irigykednek, persze, csak szeretnéd :D Simán csak nem akarják nézegetni a gyereked, mert nem érdekli őket. Én is szépen elrejtem a posztjait annak, aki ilyesmit tesz ki, nem érdekel a tartalom.
2024. jan. 26. 21:35
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

#14 Volna ellenérv. De nem süllyedünk egy szint alá.

Vitatkozni szeretek, értelmes emberekkel.

Veszekedni nem.

2024. jan. 26. 21:37
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Cuki az önbizalmad, és hogy irigységet feltételezel másokról, de a valóság az, hogy egyáltalán nem ezért követtek ki azok a férfiak, hanem azért, mert most már nem tekintenek rád potenciális barátnőjelöltként vagy dugócimbiként. Mert ők eddig ennek reményében követtek, és nem a személyiséged, és a barátságod miatt.
2024. jan. 26. 21:51
 17/29 Metionin ***** válasza:
98%
Hidd el, biztos nem irigyek. Ugyan mit irigyelnének azon, hogy gyereked lett? Akinek kell, csinál magának. Valószínűleg csak unják a babafotókat.
2024. jan. 26. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
7%

Szinte egyedüliként kiállok a kérdező mellett, erre engem törölnek. Szép.

Ezt a bicskanyitogató és ostoba kommentet persze nem (sőt, számolatlanul kapja a zöld karikákat):

"Valószínűleg herótjuk lett a sok babafotódtól. Valljuk be, szerintem is beteges, hogy valaki minden nap feltolja a netre a gyereke képeit."

A kérdező ugyan egy szóval sem mondta, hogy minden nap feltesz egy fotót a babáról, de ő máris herótot emleget és betegesnek tartja azt a teljesen természetes gyakorlatot, hogy ha valaki anya lesz, minden gondolata a kicsi körül jár és ez a közösségi oldalakon is megmutatkozik. Mellesleg aki nem kíváncsi a babafotókra, az miért keresi fel a profilját és miért nyitja meg a képeit? Valaki tán kényszeríti őket erre?

Megértem, hogy sokan képtelenek ezeket a kérdéseket megválaszolni (pedig egyszerűek), de hát a lepontozás, meg a jelentés az még egyszerűbb (egy bizonyos intelligencia szint alatt). :)

2024. jan. 26. 22:38
 19/29 anonim ***** válasza:
21%

én két gyereke után sem hanyagolom a volt szomszédcsajt, (mára 2 gyerekes

főállású anyukát) akivel néha jól eldumálunk, többről meg csak max képzelgek mert nem tilos szerencsére, de nem jutna eszembe ettől mellőzni vagy törölni ismerősök közül csakmert olyan státuszban vagyok hogy valszeg sosem dughatom...

2024. jan. 26. 22:47
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
19 Nemtom feltűnt-e, hogy a social median nem kell általában megnyitogatni az emberek profiljait, hogy lásd a képeit, hanem tolja a feedbe alapból. Aki folyamatosan (nem kell minden nap, elég ha hetente többször) a gyereket posztolja, azt én is kikövetném nőként, kivéve persze ha valami közeli barát az illető. Csupán azért, mert egyáltalán nem érdekelnek a kisbabák, szerintem nem cukik, hidegen hagynak és azt szeretem, ha olyan dolgokat látok, ami érdekel. (Mondjuk nálam eleve tiltva vannak az ismerősök posztjai fb-n, de IG-n simán kikövetek bárkit, ha irányt vált.)
2024. jan. 26. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!