Mennyire állja meg a helyét az, hogy az ember társas lény?
Figyelt kérdés
Én személy szerint már gyereknek is inkább egyedül szerettem lenni, és nem is igazán voltak barátaim az életem során. Komoly kapcsolatot nem tudok elképzelni, mert egyszerűen képtelen vagyok egy emberhez alkalmazkodni, illetve mindig más nőre vágyok.#Táras lény
2024. jan. 24. 21:18
11/12 anonim válasza:
Akik ezt vallják, amit a kérdésben feltettél, többnyire csak azután változtatják meg a gondolkodásukat (vagy azután sem), miután találkoztak 5 válással, megcsalással, átba*ssal az életükben.
12/12 anonim válasza:
Hasonló a problémám
Valahogy próbáld meg a feszültséget enyhíteni muszáj lesz ha ismerkedni akarsz
Alkalmazkodni meg muszáj, nem dirigálhatsz és mondhatsz meg mindent a nődnek, ott fog hagyni meg egyébként sem erről szól a személyi szabadság
Az, hogy gyakran más nőkről álmodozol ez minden férfinél előfordul, nálam is, nekem sem egy nő tetszik csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!