Szerintetek buszos úton (szervezett kirándulás) van jogom megkérni a mögöttem ülőket, hogy csendesebben beszélgessenek az idegenvezető magyarázata közben, vagy el kell viselni, mert úgymond ez a társasút velejárója?
Figyelt kérdés
Én megkértem őket, kb. leszrták. Mindenki, az egész busz csendben figyelt, mögöttünk ülők meg hangosan beszélgettek.#társas út #proliék
2020. febr. 17. 13:24
1/5 anonim válasza:
Jogod van és meg is tetted.
Írod, hogy semmi nem változott...többet nem tehetsz.
Még az idegenvezető sem szólhat rájuk, mert nem a főnökük, a szülőjük, vagy a tanáruk. Nem kötelező érdekelnie őket a magyarázata.
Bunkók és nincs mit tenni!
2/5 anonim válasza:
Jogod van, igen. Az idegenvezetésért is fizettél. Más kérdés, hogy a jogodnak sajnos nem biztos, hogy érvényt tudsz szerezni, mint ahogy történt ez veled is.
3/5 anonim válasza:
Igen, de sokszor nem működik. Ilyenkor kell az arcukba tenni az öklödet (nem ám).
4/5 anonim válasza:
Ige, jogod van, de talán hatásosabb, ha az idegenvezetőt megkéred, hogy ezt is mondja el, hogy az elején mondja el, hogy legyenek szívesek rá figyelni, és fölöslegesen nem pofázni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
Első ilyen utam volt, mondjuk, minemellett tetszett, máskor is megyek ilyen útra, csak tényleg, kifogtuk ezt a két mákvirágot. Egész úton veszekedtek, negatívoskodtak, a csaj nyomta a depis dumát, mi meg elvileg azért mentünk, hogy lezárjuk az év kemény részét (decemberben volt még), azaz, mikor szabadságra mentünk, na meg hogy jól érezzük magunkat.
2020. febr. 17. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!