Mennyire állja meg a helyét az, hogy az ember társas lény?
Figyelt kérdés
Én személy szerint már gyereknek is inkább egyedül szerettem lenni, és nem is igazán voltak barátaim az életem során. Komoly kapcsolatot nem tudok elképzelni, mert egyszerűen képtelen vagyok egy emberhez alkalmazkodni, illetve mindig más nőre vágyok.#Táras lény
jan. 24. 21:18
1/12 anonim válasza:
A válasz a kérdésedre a kérdésed maga. Ha nem lennél társas lény, akkor nem lenne igényed a gondolatok megosztására, másokkal való eszmecserére sem.
2/12 A kérdező kommentje:
De miért szeretek betegesen ennyire egyedül lenni?
jan. 24. 21:26
4/12 anonim válasza:
vannak nagyon társas lények , és vannak kevésbbé pl ők nem igénylik az emberi kapcsolatot de a gyk azért használják
5/12 anonim válasza:
Az ember társas lény, az egy dolog hogy te szeretsz egyedül lenni. Én is szeretek egyedül lenni, de emellett szeretem megosztani a véleményem illetve a gondolataimat. Arra pedig neked kell tudni a választ hogy te miért választod az egyedüllétet mintsem barátkozz, vagy kapcsolatokat szerezz.
6/12 anonim válasza:
Nem olyan értelemben társas, hogy egy egészséges ember mindenképp akar valakit maga mellett 0-24. Ez is lehet normális, meg az is, ha elvagy egyedül. De valami szociális interakció mindenkinek kell, az már egyéni, ki mennyire mély kapcsolatokra vágyik. Amíg jól érzed magadat úgy, ahogy élsz, addig nincs semmi probléma, ha vágynál társaságra, de valami akadályoz benne és inkább ráfogod, hogy neked nem is kell, az már baj. (Neked.)
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen értelemben?
jan. 24. 21:44
8/12 anonim válasza:
Ez egy spektrum mentén mozog. Ha az állatvilágból hozunk példát, mondhatni az ember “falkaállat” és nem magányos “ragadozó”. Mivel közösségben élünk, dolgozunk, kommmunikálunk. Stb. De ezen belül simán lehet valaki nagyon introvertált, ebben semmi rossz nincs.
9/12 anonim válasza:
szerintem a kerdezo amit nem kerdezett meg tolunk de magatol igen, hogy normalis-e ha valaki ennyire introvertalt ember. mert ebbe a kerdesbe en ezt latom bele.
10/12 anonim válasza:
nem vagy képes az alkalmazkodásra és nem is akarsz, de a szex az kellene.
Ki kellene mondani amit akarsz, egyenesen, nem pedig kamu indokok mögé bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!