Voltatok már életveszélyes helyzetben? Baleset, betegség vagy egyéb ok miatt?
Kérdés mit tartunk annak. Gyerekként emlékszem egyszer átszaladtam egy autó előtt ott nagyon közel voltam a halálhoz. Tényleg nem sokon múlott.
Apám részegen összetörte az autót, a motor az anyósülésen landolt. Előtte 2 perccel kérdezte elvigyen-e haza. Pillanatnyi döntésemen múlott, hogy nem ültem be mellé és nem haltam meg.
felnőttként is voltak ilyen dolgok, majdnem elgázoltak, leesett faág majdnem agyonütött, de konkrétan baleset nem lett belőle.
Autóval egyszer-kétszer volt durva helyzet. Egyszer egy szemből érkező furgon elindult felém, átjött a saját sávjából 30-40 centit jobbról meg ott volt a betonfal, na ott azt hittem itt a vége és meghalok, utolsó pillanatban korrigált csak. Másik amikor pályán kocsisort előztem és a mögöttem érkező szívére vette, hogy "feltartom" azért le akartak szorítani az útról. Többen ültek a kocsiban, próbáltak leszorítani én meg úgy voltam, hogy most meghalunk, majdnem feltoltam őket a szalagkorlátra.
Gyerekként átszaladtam 2 ló előtt
és az volt a szerencsém, hogy a
gazdája megtudta állítani a lovakat még időben és nem lett baj.Egy targoncák az oldalamnak neki ment, én meg kapaszkodnak az
állványra és így csak az oldala-
mat kapta el szerencsére,ha ez
elölről történik akkor simán
átmet volna rajtam, de akkor már
én nem itt lennék,hanem a túlvilágon,ha egyáltalán létezik,ez 2019-ben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!