Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet életveszélyes betegségem...

Lehet életveszélyes betegségem van?

Figyelt kérdés
Szokott a fejem fájni, ha fáj igencsak nagyon erősen és ha nem veszek be algopirynt akkor néhány óra mulva hányinger jön és, ha továbbra sem veszek be, akkor hányok. Magától nem múlik el. Erős fejfájásról beszélünk. Viszont, ha még időben veyzek be algopirynt, akkor széoen elmulasztja a fejfájást. Ez a fejfájás kéthetente jelentkezik, viszont van, hogy sűrűbben. A héten csütörtökön is és szombaton is rajtam volt ez az erős fejfájás, de vettem be gyógyszert és elmúlt. Mint írtam, ha nem vennék be gyógyszert hányinger és hányás lenne, kijönne a kaja amit legutóbb ettem és egy napig diétáznék. Hányás után egy napig nem kíván az ember semmit. Itt minden az algopyrinen múlik, ha időben veszek be elmúlik a fájdalom és kész. Nem migrénem van, mert a migrénes fejfájást nem mulasztja el a fájdalomcsillapító. Onnan tudom, hogy nem migrén, mert nekem elmulasztja a fájdalomcsillapító. Mindegy én erős fejfájásnak nevezem. Ez belefér nekem, minden embernek belefér ez a fajta fejfájás ahogy írtam, vagy ha nekem kéthetente vagy néha gyakrabban van, forduljak orvoshoz, mert életveszélyes betegség is állhat háttérben, vagy amíg az algopiryn mindig elmulasztja addig nem kell orvoshoz mennem, mert ez természetes akkor így? Belefér és nem fenyegeti az életem valami betegség?

2022. szept. 4. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy lehet.
2022. szept. 4. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Milyen életmódot folytatsz?

Stresszes vagy?

Ülő/fekvő?

Monitort nézed? Vagy monoton és egy helyre kell koncentrálni?

Esetleg túl zajos a környezet?

Front?

Ételérzékenység? Mi az, amiből sokat eszel vagy iszol? Ha azt kizárod 1 hétre, akkor lehet, hogy segít.

2022. szept. 4. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezek mind igazak rám. Tegnap pl. a fejem bal felső részén fájt a lagjobban.
2022. szept. 4. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Az nekem is.

Ma tarkós szédülésem van.

Próbálj életmódot váltani, apránként, fokozatosan.

2022. szept. 4. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. A leírtak alapján teljesen átlagos fejfájásod van, ha 1 Algopiryntől elmúlik, akkor még erősnek sem mondanám.
2022. szept. 4. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Háziorvosoddal beszéld át!
2022. szept. 5. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!