Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol jártok/jártatok 24-25...

Krómgyűrű kérdése:

Hol jártok/jártatok 24-25 évesen az életben?

Figyelt kérdés

Én jelenleg itt tartok:

24 éves vagyok, 4 éve van munkám, szinte teljesen önállóan élek. Egészségügyi problémáim nincsenek.

Azonban félve tekintek a jövőm elé. A fizetésem nagy részét el tudom tenni, mivel a szüleimmel élek nagyrészt, de egy teljes egyedüli életet nehezen tudnék fenntartani ebből a keresetből, úgyhogy gyakran nézek más állást/szakmát is, eddig sikertelenül.

Továbbá nem tudom, hogy mit hoz a jövő ebben az országban, ettől félek vagy hogy megszűnik a munkahelyem és két szék közé esek.

Vannak ismerőseim, akik még mindig az egyetemen ülnek, nem megy nekik, de folytatják. Mellette nem igazán dolgoznak, így stagnálnak. Hozzájuk képest szerintem előrébb járok.

Ami nálam a hátulütő, hogy barátaim nincsenek, nehezen megy az ismerkedés. Ebből adódóan párkapcsolatom sincs.

Ti hol jártok most az életben? 24 évesen hol tartottatok?

jan. 24. 14:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%
Szociális életem nem nulla, inkább dupla nulla. Szülőkkel lakom, állást keresek, MSc-n tanulok és kilátástalannak látom a jövőm. Éljen a fiatalság!
jan. 24. 16:46
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok, 24 évesen kezdtem a mostani munkahelyemen, akkoriban piszok megerőltető munkarendben. Együtt éltem a párommal, aki a saját (örökölt) családi házában lakott, de nem volt túl jó a kapcsolatunk. Sokat voltam egyedül, de mindenféle hobbikat kipróbáltam, igyekeztem jól érezni magam. Akkor még élt apukám, megvolt a szülőházam, sokat voltam otthon és játszottam a kutyával. Valamikor ilyen januári időben volt az 24 évesen, hogy vártam a vonatra és azon gondolkodtam, hogy ha ezek megvannak, miért érzem magam ilyen rosszul? Aztán két éven belül megváltozott a munkarendem a munkahelyemen, ami már sokat javított a kedvemen, aztán szakított velem a párom és két barátnőmmel költöztem albérletbe, ami elhozta a legjobb időszakot az életemben.
jan. 24. 17:05
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

24 évesen otthon éltem, az akkori pénzemből vettem egy kis teljesítményű használt kocsit, megbízható volt, első autónak tökéletes, épp friss diplomás voltam, szar fizetésért dolgoztam szar helyen.

A kocsim totálkárosra törték még abban az évben, a biztosító bár fizetett, de akkor volt egy ugrás a használtautó piacon, ezért nem tudtam hasonló kaliberűt venni, a munkahelyemről kirúgtak, merthogy a baleset miatt 2 hónapra kiestem volna, inkább nem várták meg, hivatalosan persze táppénz alatt nem rúgtak ki, de táppénz után az első napom volt ott az utolsó, a barátnőm is elhagyott az idő alatt, szóval eléggé szarul telt.

jan. 24. 18:46
 24/37 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló, 7-es vagyok.

Azért vagyok párommal, mert nagyon jól érezzük magunkat együtt, hasonló mindenben az ízlésünk, ugyanaz a véleményünk. Én nem nagyon hiszek az ilyen lelki társ meg hasonló dolgokban, de az biztos hogy soha senkivel nem éreztem még úgy magam mint vele. Csak ez a fránya család kérdés ne lenne :/

Azt hiszem a 13-as válaszoló írta hogy mindenki mást csinál ennyi évesen, na mi pont azok vagyunk akik a világot járják. Majd ha harmincegynéhány évesen megjön a sugallat hogy na én mostmár tényleg akarok családot, majd akkor lesz továbblépés. Addig pedig élvezzük az életet, utazgatunk, gyűjtöm az emlékeket, élményeket, mert ki tudja mi lesz 40 éves koromban.

jan. 24. 19:23
 25/37 A kérdező kommentje:

Azta!

Nem hittem volna, hogy ilyen sokan fogtok írni, de örülök neki, hogy itt a legtöbb embernek boldogan teltek ezen évei és jó volt olvasni az akkori tapasztalatokat, élethelyzeteket, fordulatokat. Valóban igaza van annak a válaszadónak, aki szerint mindenkinek máshogy telnek a húszas évei és ez így van jól. Mindenki más és mást tapasztalt. Igaz az is, hogy teljesen fölösleges máshoz viszonyítani magunkat, hiszen mindenkinek más-más életutat kell járni, így is különbözünk. Jó volt ennyi ember életszakaszát olvasni! Érdekesek! Köszönöm!

jan. 24. 20:13
 26/37 anonim ***** válasza:
A 2008-as gazdasági manővernél voltam 25 éves, amit egy válással súlyosbítottam.Vállalkozás, lakás, ment minden a levesbe abban az évben.
jan. 25. 09:37
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező milyen kedvesen megköszönted a válaszokat. Ez is ritka.

Sok sikert neked az életben!

jan. 25. 09:47
 28/37 Senior Séf ***** válasza:
21%
24 évesen nősültem. 40 éve ezt tekintették etalonnak. Túl voltam közel 50 felejthető kapcsolaton, és bár szerelmet nem találtam, azt gondoltam, jobbat úgysem találok. Természetesen dolgoztam, és önálló háztartást vezettünk.
jan. 25. 18:42
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg 23 éves vagyok...van már egy diplomám, amivel nehezen tudok elhelyezkedni, így úgy döntöttem, hogy elvégzek még egy képzést az egyetemen...27 leszek mire elvégzem...szerencsére a diplomámmal home office munkákat is tudok vállalni, ha végre találnék egy munkát...Jelenleg a ami nekem is szerencse és a szüleimnek is, hogy be tudok nekik segíteni, az irodában home office módon, igy nem egy idegennek fizetnek ezért...így kapok annyit amivel ki tudom fizetni a lakbért. De jelenleg nagyban munkakereső vagyok...

Sajna ilyen kilátástalan helyzetben sokan vannak ebben a korosztályban...ilyenkor az ember gyerek és felnőtt is egyben...tanulni is akar de pénz is akar keresni...még nem probléma, ha otthon lakik viszont hamarosan el is kéne költözni...a mai világban szerintem az elköltözés kitolódott 27 éves korig kb

jan. 26. 09:40
 30/37 anonim ***** válasza:
20: Megkérdezhetem, hogy hogyan vesztetted el a menyasszonyodat? :( És hogyan sikerült ezt feldolgoznod 24 évesen?
jan. 26. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!