Csak számomra idegesítő, hogy a Facebook tele van ezekkel a mesterséges intelligenciával készült, agyonphotoshoppolt képekkel?
"Hát én az AI-ról is megtudom mondani, hogy az"
Ez kicsit olyan, mint amikor azt állítja valaki, hogy kiszúrja a hazugságot. Valójában meg vannak jelek, amiket sok ember mutat, mikor hazudik, és őket ki lehet szúrni. Akik ezt nem mutatják, azt nem.
Szerintem egy csomó kép van, ami sikerült annyira jól, hogy nem látod, hogy AI. Mert jól sikerültek. Amit linkeltél, arról valóban süt, hogy az.
Amúgy a kérdésre válaszolva: de zavar. Bár az egész online marketing, a social media csomó aspektusa, ez a poszt-kapitalista hatékonyság és lifehack mánia k-rvára zavar, ebben a generatív AI csak egy aspektus.
Az algoritmus engem is megkímél az ilyesfajta tartalmaktól. Nálam pl. naplementés képek, dalszöveg foszlányok, rock együttesek képei, kávé és aprósütik, skandináv országok videói, képei jelennek meg.
Ha nincs MI-s dolgokkal interakciód (reakciók nyomása, egyéb, poszton belüli kattintások, kurzor otthagyása, vagy akár hosszabb ideig ott időzés), akkor nem dob fel ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!