Vasárnap este negyed nyolckor illik felhívni ingatlanügynököt?
11. Nekem írhatnál, a cégest úgysem olvasom, csak hétfőn.
Más dolog, ha időpontot akarsz lemondani, mert akkor inkább hívj! És ne xopass, hogy ott várlak a címen, a ház előtt, a -20 -ban. Ezt meg is köszönöm!
Általánosságban nem igazán illik, de ha következő napra, reggeli órákban beszéltetek meg egy ingatlannézést, amit valamilyen okból mégis le kell mondani, akkor amiatt lehet még olyankor is telefonálni.
Van ingatlanos a családban, ő hétfőtől péntekig 8-17, néha 18 óráig szokta fogadni a hívásokat. Volt 1-2 kivétel, amikor este 7 után keresték, azokra is válaszolt. Szombaton is egész sűrűn kap hívásokat.
IGEN!
Az ingatlanosok külön tartanak fenn egy ún "hivatalos" telefonszámot, amit csak a munkájukhoz használnak. Ha be van kapcsolva, hívható.
Én voltam ingatlanos, nálam is ez volt, bekapcsolva tartottam a telót 7vgn is, ha olyan helyen voltam, hogy nem tudnám fogadni, lenémítottam, aztán visszahívtam, amikor alkalmas volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!