Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vasárnap este negyed nyolckor...

Vasárnap este negyed nyolckor illik felhívni ingatlanügynököt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 19:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
SMS-t lehet írni?
2024. jan. 21. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11. Nekem írhatnál, a cégest úgysem olvasom, csak hétfőn.

Más dolog, ha időpontot akarsz lemondani, mert akkor inkább hívj! És ne xopass, hogy ott várlak a címen, a ház előtt, a -20 -ban. Ezt meg is köszönöm!

2024. jan. 21. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Barmikor hivhatod. A penzert dolgoznak.
2024. jan. 21. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Neki ez a munkája, tehát munkaidőben hívd. Vagyis H-P 8-18 óra között, esetleg még szombat délelőtt.
2024. jan. 22. 08:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban nem igazán illik, de ha következő napra, reggeli órákban beszéltetek meg egy ingatlannézést, amit valamilyen okból mégis le kell mondani, akkor amiatt lehet még olyankor is telefonálni.

Van ingatlanos a családban, ő hétfőtől péntekig 8-17, néha 18 óráig szokta fogadni a hívásokat. Volt 1-2 kivétel, amikor este 7 után keresték, azokra is válaszolt. Szombaton is egész sűrűn kap hívásokat.

2024. jan. 22. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!

Az ingatlanosok külön tartanak fenn egy ún "hivatalos" telefonszámot, amit csak a munkájukhoz használnak. Ha be van kapcsolva, hívható.

Én voltam ingatlanos, nálam is ez volt, bekapcsolva tartottam a telót 7vgn is, ha olyan helyen voltam, hogy nem tudnám fogadni, lenémítottam, aztán visszahívtam, amikor alkalmas volt már.

2024. jan. 31. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!