Miért lettem ilyen "immunis,, mindenre?
Nem, nem normális "beállni a sorba". Én 22 körül zuhantam meg nagyon egy nagyobb veszteség után, akkor ugyanígy éreztem, mint te, és letudtam annyival, hogy oké, felnőttem, persze, hogy nem örülök már a hóesésnek, vagy a napsütésnek, vagy a hobbijaimnak.
Írtad te is, hogy ért egy veszteség nem is olyan rég, lehet, hogy lelkileg azóta sem vagy jól, és ez így jön ki rajtad. Lehet, hogy emiatt érdemes lenne segítséget kérni. Illetve, nem ártana, ha elmennél dokihoz, vitamin, ásványianyag-hiány is okozhat ilyeneket, egy állandóan motiválatlan, kedvtelen, fáradt barátomról kiderült, hogy nem depressziós, csak nagyon alacsony a vérnyomása, és vashiánya van. Mióta ezt kezeli, visszatért belé az élet.
Egy párkapcsolat nem fogja megoldani a problémáidat, bocsánat, de ez nagyon rossz tanács. Aki egyedül nem boldog, az kapcsolatban sem lesz boldogabb, legalább is hosszú távon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!