Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lettem ilyen "immunis,,...

Miért lettem ilyen "immunis,, mindenre?

Figyelt kérdés
Bármit csinálok, edzés, beszélgetés, zenehallgatás már nem tudom azokat se élvezni amiket úgy érzem hogy szeretek. Mindent unok. Meg az is van hogy kávézok, régebben mindig annyira kívántam most meg ahhoz is lelki erőt kell vennem hogy megcsináljam a kávét, egyszer csak leszokott rola a szervezetem, de én nem akarok leszokni, miért nem kívánja már a szervezetem? Meg ha filmet is nézek lehet akármilyen jó témáju nem tudom végig nézni csak bámulom inkább naphosszat fekve a palafont és nem füt fel semmi tevékenység. Olvasást is unom. Mindig is cigizni akartam, de nincs kedvem kimenni cigizni rendeset lusta vagyok szívni sajnos. E- cigit szoktam a szobámban de mostanában azt is lusta vagyok levenni a polcról. Sminkelni sincs kedvem már régen mindig volt. Étvágyam is alig van, fogytam is 3 kilót. Mit tegyek? Olyan jó akarok lenni mint régen! Olyan belevaló!

2024. jan. 19. 05:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális "beállni a sorba". Én 22 körül zuhantam meg nagyon egy nagyobb veszteség után, akkor ugyanígy éreztem, mint te, és letudtam annyival, hogy oké, felnőttem, persze, hogy nem örülök már a hóesésnek, vagy a napsütésnek, vagy a hobbijaimnak.

Írtad te is, hogy ért egy veszteség nem is olyan rég, lehet, hogy lelkileg azóta sem vagy jól, és ez így jön ki rajtad. Lehet, hogy emiatt érdemes lenne segítséget kérni. Illetve, nem ártana, ha elmennél dokihoz, vitamin, ásványianyag-hiány is okozhat ilyeneket, egy állandóan motiválatlan, kedvtelen, fáradt barátomról kiderült, hogy nem depressziós, csak nagyon alacsony a vérnyomása, és vashiánya van. Mióta ezt kezeli, visszatért belé az élet.

Egy párkapcsolat nem fogja megoldani a problémáidat, bocsánat, de ez nagyon rossz tanács. Aki egyedül nem boldog, az kapcsolatban sem lesz boldogabb, legalább is hosszú távon nem.

2024. jan. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!