Boldog vagy?
Figyelt kérdés
Nem most pillanatnyilag, hanem úgy általában..2024. jan. 16. 18:05
11/15 anonim válasza:
Mászom kifele a depresszióból, törődöm magammal és a jövőmmel. Vannak jobb és rosszabb napok is, de összességében boldognak tartom magam.
12/15 anonim válasza:
Változó. van amikor boldogtalan vagyok, máskor szomorú, máskor depressziós, megint máskor gyűlölöm a világot.
13/15 anonim válasza:
Nem. Inkább a semleges és boldogtalan közt ácsingózom, egy hajszállal talán közelebb az előbbihez.
14/15 anonim válasza:
Hogy a pitvarba ne lennék boldog?
Így születtem!
Minden reggel boldogan ébredek, mosolygok és örülök hogy egy új nap veszi kezdetét.
Mert ez a lényeg, egyszerű mint a levegő vétel, létezem. Szeretném az egész világot magamhoz ölelni, szeretni, elfogadni. Ennyi.
Most azt gondoljátok:' szegény bolond...', nem baj, vállalom, így jó nekem.
Hogy ért-e fájdalom, csalódás, nehézség az életemben? Sírtam-e, voltam-e elkeseredve?
Igen.
Mindez arra jó, hogy méginkább megértsem: az életem így tökéletes. Elfogadom. Boldog vagyok.
15/15 A kérdező kommentje:
14-es jobb boldog bolondnak lenni, mint boldogtalan nagy bölcsnek.
Amúgy nem értem, aki azt merte írni, hogy nem boldog, az miért lett lepontozva. De hát ide magyarok járnak..
2024. jan. 17. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!