Ha van egy siófoki lakásom, amit 95 millióért el tudnék adni (eddigi legnagyobb ajánlat), megérné helyette 2 pesti lakást venni, majd azt eladni X év múlva?
Én soha nem tudom eldönteni, hogy ezek a kérdések csak kitalációk vagy ilyen tényleg van, hogy a gyakorin kérdez meg valaki valamit egy ilyen értékű témában teszem azt egy ingatlanbefektető helyett.
Ha én a helyedben lennék akkor én megtartanám még a siófoki lakást és pár évig kiadással termelnék vele hasznot. Egy nyári szezonban végig teltházas lenne valószínűleg.
Az értéke meg nem fog csökkenni pár év múlva sem, főleg nem Siófokon.
#1-et adom én is.
A kiadás macera, de jobban hoz, mint az albérlet valószínűleg. Ki kell számolni.
Hosszútávon az ingatlan értéke növekedni fog mindig. De most elég nehéz profitot realizálni
Na, valószínű, hogy te is egy újabb olyan ember vagy, aki a kèt kezével keményen megdolgozott a házàèrt.
Sìr a magyar, sír, hogy minden drága,hogy alig tud megélni, erre sok magyar újabbnál újabb autòkkal mászkál, építi az új hazàt, lakást vásárol,drága külföldi nyaralásokat szervez.
És itt vagy te, akinek van egy közel 100.000.000 forintos ingatlana, akinek az a legnagyobb problémája, hogy Budapesten vegyen-e az árából két ingatlant.
Sir a magyar, sìr, hogy minden drága....
#4-es!
Teljesen függetlenül attól,hogy kamu,vagy nem kamu kérdés e.
A Kérdező nem sír,hanem normálisan feltett egy kérdést.Rengeteg ember örökölt,vagy szülői segítséggel vett/kapott lakást.
Te egy irigy buta ember lehetsz,aki azt hiszi,csak "téglapakolásból" lehet megélni és bármit elérni és mindenkinek,akinek 5 Ft-tal többje van,az egy burzsuj csaló.
#6.
Te egy primitív, buta ember, de az ember szò nem illik rá, senkiházi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!