Megérné ilyen férfiakkal foglalkozni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem neten már párszor srácokkal. Volt hogy Pestről is úgy,hogy Szegeden lakom. A leggyakoribb,amit tapasztaltam az az, hogy az első találkozás előtt egyik srác sem ajánlotta fel, hogy ő jön el először a városomba, hanem azt írták, hogy ha szeretnék találkozni, akkor menjek fel Budapestre. Nem esne nehezemre most az a 2 és fél óra egy olyan személyért, akiért megéri és lehet régimódi is vagyok, de szerintem legelőször a fiúnak kéne megtenni ezt a lépést ha a nő érdekli őt. Ebből pedig azt szűrtem le, hogy nem hoznának értem ennyi áldozatot, tehát nem érdeklem annyira őket. Lehet én gondolkodom hülyén és fullra nincs igazam.2022. okt. 20. 20:29
1/7 anonim válasza:
Nem érné meg, mert milyen gáz az, hogyha először te mennél hozzájuk, és nem ők jönnének le Szegedre. Az ilyenek nem férfiak, hanem kisfiúk.
2/7 anonim válasza:
Ezt nálunk úgy hívják, hogy meleg p*nci házhoz megy.
+ ráadásul ingyen.
ne égesd már magad
3/7 anonim válasza:
Nincs igazad, mert Budapest a központ és Szegeden még a vonat sem áll meg. Utazz csak, ha pesti csávót akarsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Szeged is végállomás
2022. okt. 20. 21:38
5/7 A kérdező kommentje:
Budapapest Nyugati-Szeged.
2022. okt. 20. 21:40
6/7 anonim válasza:
Én azt szoktam felajánlani, hogy félúton találkozzunk, de még erre sem hajlandóak.
7/7 anonim válasza:
Én lemennék szívesen Szegedre, még úgy sem voltam. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!