Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megérné belevágni ebbe a...

Megérné belevágni ebbe a munkalehetőségbe?

Figyelt kérdés

Az imént keresett meg egy férfi egy másod, illetve főállásként is végezhető munkával, amivel kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok.

Embereknek segít, adó, illetve hitel ügyben. Nem volt pontosan tiszta, de elméletileg annyi lenne a feladatom, hogy pénzügyi elemzést kell végeznem, tehát nem kell hozzá szakértelem, azt majd Ő végzi. Ő mindenre megtanít, csak olyan embereket keres, akik jól tudnak kommunikálni, bennem pedig látja ezt a lehetőséget.

Ez mind szép és jó, de mi ebben a csavar? Ez miért jó neki?

Elmondta, hogy az Ő főnöke is kicsibe kezdte, az elején semmit nem keresett, most pedig 30-40 milliós fizetése van és neki is 7 számjegyű a bevétele. Szóval a marketing szöveg jó, nyilván Őt is megtanították erre.

A fizetés teljesítményarányos.

Hallottam már ilyen munkákról, de sosem hittem bennük. Mi a véleményetek erről?

2023. aug. 19. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Komolytalan.

Te vidd neki az embereket, ő meg keresi a pénzt.

Piramis, gagyi az egész.

2023. aug. 19. 14:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ügynöki munka, teljesen egyértelmű.
2023. aug. 19. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"annyi lenne a feladatom, hogy pénzügyi elemzést kell végeznem, tehát nem kell hozzá szakértelem" 🤣

Mondd, neked elgurult a gyógyszered?

Lehúznak egy szép összeggel, utána meg még az ismerőseid is kerülni fognak mert traktálod őket a szektás mantrával.

Nem, ebből a büdös életben nem lesz neked 7 számjegyű bevételed, ha csak mem a 0,000000-ra gondolsz.

🤣😂🤣

2023. aug. 19. 14:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert számomra is elég fura az egész. Ez már a túl szép, hogy igaz legyen kategória.

Csak szimplán érdekes volt, mert úgy adta ezt elő, hogy Ő nekem mennyire akar segíteni, és végig csak azon gondolkodtam, hogy neki ez most miért jó.

2023. aug. 19. 14:55
 5/13 A kérdező kommentje:

3#

Én csak azt írom, amit Ő mondott nekem.. :D

2023. aug. 19. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Az érzelmeidre való hatás lehúzás része.

Ha ezt a könyvet (Rábeszélőgép) elemezné a tanár a diákokkal közösen, akkor az ilyen kóklerek mehetnének árkot ásni.

2023. aug. 19. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Átverés
2023. aug. 19. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
"Ő nekem mennyire akar segíteni," ha ő ennyire segítőkész mindenkinek is csak a jót akkor miért nem ossztogat ételt a hajlékonyoknak
2023. aug. 19. 15:05
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
A milliárdosok mind sumák alja csalók ravasz kapzsi hazudozók, alvilagi formák . Az alapitvanyaik számla ado stb elkerülés elfedés az igazsagnak. Piti trógerek ezzel probálnak átverni . ....
2023. aug. 19. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Az emberek szemetek barátom! Nehogy elhidd már hogy jót akar neked. Csak az lenne a dolog hogy te vinnél embereket akiket lehúzna pénzzel és az is lehet hogy neked is adna pénzt egy "bizonyos" összeget aztán utána meg szaladgálhatnál a biróságra mert feljelentgetnének az átvert emberek... Szerintem lehúzás az egész...
2023. aug. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!