11/20 anonim válasza:
Szakmai sikerek, fizuemelés, céges kocsi, építőipari trendek számomra kedvező alakulása stb
12/20 anonim válasza:
Apró sikerekabban, amit szeretek. Most pl pár művemet kezdtem el publikálni egy írói platformon és van rá érdeklődés! Nekem ez nagyon sokat jelent!
13/20 A kérdező kommentje:
11-es
12-es
Ezek nagyon jók ,amit írtok.
2024. jan. 14. 11:21
14/20 anonim válasza:
12 vagyok. Ahhoz képest eléggé lehúzzák egyesek a válaszom. Irigység, vagy csak nem szeretnek olvasni? Nem tudom, de fura 😅👍🏻
15/20 A kérdező kommentje:
14-es
Érdekesnek tartom én is.
2024. jan. 14. 12:59
16/20 anonim válasza:
Amikor úgy érzem, hogy egy kitűzött célt sikerül elérnem. Amúgy meg folyamatosan van, mert a párkapcsolatom jó nagyon. Az első inkább fűszer.
17/20 anonim válasza:
Bárminemű sikertől, sikerélménytől, meg inspiráló történetektől. Illetve nekem egy kiadósabb séta, természetben történő kirándulás is nagyon sokat tud segíteni, meg, amikor kutyát döncölhetek. Tudom, az utolsó kicsit infantilisen hat(hat), de tényleg érzem, hogy jót tesz.
18/20 anonim válasza:
Ha pénzt kapok a számlámra, az eléggé fel tud dobni, főleg amikor valami extra fizetésről van szó.
Szeretek koncertekre járni, jókat enni, jó zenéket hallgatni, a természetben, tengerparton, erdőben lenni stb. Ezek mind feltöltenek.
19/20 Senior Séf válasza:
Kelj félórával korábban, és menj ki a szabadba. Nagyon jó szerotonin- és dopaminforrás.
20/20 anonim válasza:
Amikor jön szombat és vasárnap nem dolgozom munkahelyem, ja de jó kedvem van pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!