Vannak napok amikor senki nem ír vissza sehol pl. ma. Itt se, máshol se. És ilyenkor teljesen elmegy az életkedvem. Mi van az emberekkel ilyen napokon?
Élik az életüket a valódi világban.
Neked sem ártana.
Akkor kommunikálj a valódi világban.
Ráadásul "vannak olyan napok, például ez is" reggel háromnegyed 10kor kissé erős megítélése az egész napnak.
Heti 7 napból kb 3 napom olyan, hogy senkivel sem akarok kommunikálni. Még a legközelebbi barátaimmal sem, akiket nagyon szeretek és máskor imádok velük dumálni. Ez teljesen normális.
Neked viszont barátaid sincsenek, csak random ismerőseid akikre ráakaszkodsz. A hozzád hasonlókkal még olyan napokon se akar beszélgetni az ember, amikor szociális hangulatban van. De tudod mit? Kérdezd meg ezt még ötszázszor, ahogy eddig, és véletlenül se vedd a lapot vagy változtass a viselkedéseden. Úgyse tudnál mit kezdeni azzal, ha bárki kedvelne.
8as vagyok, pontozzatok le nyugodtan, értem én, hogy fáj az igazság :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ez a kérdező egyik kérdése a sokból, már akinek nem esett le, hogy milyen ember és hogy nyomós oka van annak, hogy mindenki elkerüli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!