El-e mennél Kim Dzsongunnal hambizni és dumálni és mijen lehet magánba ha értelmiségi mert Svájcba tanult egyetemen és egyszerre több nyelven is beszél?
Hát, azt hogy értelmiségi-e, azt nem tudom, de azt igen, hogy Svájcban csak 2 évig tanult és ő volt az osztály legbutább tanulója. Állítólag 2 tantárgy volt csak, amiből nem bukott meg (zene és technika), az összes többiből igen.
Nem hambiznék vele. És nem azért, mert ilyen vagy olyan tanuló volt. Emberek százezreinek, millióinak vére tapad a kezéhez.
Nem, mert:
1, A végén az összes kaját megenné egyedül úgy, hogy nekem kellene kifizetnem a számlát;
2, Kezdene átnevelni É-Koreaiba;
3, Gyorsan beszélne, ami zavaró;
4, Alig lenne közös téma;
5, Nem egy bizalomgerjesztő se az egyed, se az szerintem, ahogyan fal.
Alapvetően nem szoktam kötekedni, de most nem tudom megállni:
Hármas! Értő áttekintéssel olvasd már el a magad által belinkelt cikket!
Sehol sem írja, hogy mindenből megbukott csak annyit, hogy az általad említett 2 tárgyból voltak jó jegyei, a többiből rossz jegyeket szerzett (ez nem egyenlő a bukással).
Meg a cikk is írja, hogy egyik évben 75, a másikban meg 103 napot hiányzott az iskolából. Így nyilván nem lehet eredményesen tanulni, a hiányzás okáról nem írnak (egy ilyen embernél nem feltétlen a lustaság az ok, lehet hogy oddahaza voltak teendői).
"Alapvetően nem szoktam kötekedni, de most nem tudom megállni:
Hármas! Értő áttekintéssel olvasd már el a magad által belinkelt cikket!
Sehol sem írja, hogy mindenből megbukott csak annyit, hogy az általad említett 2 tárgyból voltak jó jegyei, a többiből rossz jegyeket szerzett (ez nem egyenlő a bukással)."
Azt egy podcastban mondták, nem ebben a cikkben. A cikk csak alátámasztja, hogy rossz tanuló volt, a podcast linkjét nem kerestem meg.
Eszak Koreaba van Burger King vagy Mekkdonálc vagy hol akar hambit enni?
Vagy ők kóbor kutyaburger hambit esznek?
Az a tény, hogy valaki diplomázott, csak lehetőség, hogy művelt értelmiségivé váljon.
Nem garancia.
Találkoztam én már 3 diplomás korlátolt bunkóval is.
É-Korea diktátora nem különb Lenin-Sztálin--Rákosi-Ceausescu diktátoroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!