Tényleg az ember az egyetlen élőlény a Földön, aki tudja, hogy meg fog halni?
"Ők azt hiszik, hogy ha nem lövik le őket, vagy nem üti el őket az autó, vagy nem betegszenek meg, akkor örökké fognak élni"
Mi meg azt hisszük, hogy rákban, szívrohamban (aminek vannak azért előjelei, vagy hajlamosító tényezői), krónikus betegségben, vagy végelgyengülésben halunk meg. Senki nem indul el úgy otthonról, hogy mi van, ha ma nekemjön az úton valami barom, ha elütnek, ha leszúrnak hazafelé... Néha eszembe jutn, mikor már két napja áll a mosatlan a mosogatómban, hogy ja, lehet, ez az utolsó, és pont eljön értem a kaszás idő előtt. Egyik rokonom autóbalesetben halt meg, pont így találtam a lakását, amikor mentem a papírokért, meg rendbetenni. Egészséges rendetlenség, a reggelihez használt serpenyő ott volt a mosogatóban beáztatva, maradék a hűtőben, kávéscsésze az asztalon, előző nap levedlett szennyes szétdobálva. Ő is úgy indult el aznap otthonról, hogy haza fog érni. Sajnos nem így lett. Vicces, hogy az állatok pont fordítva gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!