Szerintetek is rengeteg kettős mérce van a férfiak hátrányára az életben?
Figyelt kérdés
Könyvet tudnék belőle írni szerintem annyi van.2024. jan. 8. 16:44
11/43 anonim válasza:
Miért teszel ki ilyen gyakran nőellenes kérdést?
Ennyire utálod a nőket?
Én még nem vettem észre hogy hátrányom lenne egy hölgyel szemben. :)
12/43 A kérdező kommentje:
Nem a nőket útálom hanem a férfilétet. Nem esett még le?
2024. jan. 8. 19:37
13/43 anonim válasza:
Operáltatsd át magad akkor. :)
Én imádok férfi lenni, pont nő nem lennék.
Mindig paráznék nőként, melyik paraszt vetkőztetne a szemével.
14/43 anonim válasza:
Hát akkor sosem késő, műttesd át magad nővé! Manapság gyerekjáték, válj nővé :D
Vagy írd meg a könyvet amiről a kérdésed szól, hátha valami megváltozna a világban a hatására. Sosem tudni végül is, nem igaz?
De itt gyakorin panaszkodni róla, az kiereszti a gőzt ugyan de ennyi, nem visz előrébb.
15/43 A kérdező kommentje:
Mindenki olyan nemű marad amilyennek születik. Nem hiszek az átoperáltatásban és nem is fogok. Sajnos marad a férfilét. Ez van.
2024. jan. 8. 20:09
16/43 anonim válasza:
Kérdező, akkor a menstruációt, terhességet, szülést is irigyled? Ez se kettős mérce, de téged ez úgyse zavar, kevered a szezont a fazonnal.
17/43 anonim válasza:
Mit utálsz a legjobban a férfilétben?
18/43 anonim válasza:
Eleve a kérdező 10 pontjából minden második ugyanaz. Meg eleve ott értelmetlen dolog, hogy egy FÉRFINAK ezen pontok 90%-a nem jelent problémát, pont azért mert képesek férfiként viselkedni és nem csak picsogó kisfiúként.
19/43 A kérdező kommentje:
Már pont vártam egy ilyen kommentet. Még jó hogy neked ezeknek nem kell megfelelned mert nőként kényelmesen fikázhatsz minden férfit aki nem Superman. Megértem hogy nehéz elismerned hogy igazam van.
2024. jan. 8. 20:35
20/43 anonim válasza:
#19 Ne haragudj, de én veled ellentétben FÉRFI vagyok, szóval nyugodjál le pubi. Az nem kettős mérce, hogy te valamilyen oknál fogva képtelen vagy férfiként viselkedni és a saját hiányosságaid feltárása helyett a nőket gyűlölöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!