Mi van a kettős mérce mögött általában?
Megismertem valakit 2 hónapja, de ahogy közelebb kerültünk baráti szinten, észrevettem, hogy olyan dolgokat alkalmaz másokra, amiket magára nem. Ráadásul úgy, hogy még abban sincs igaza, sőt, olykor elég toxikus.
Például megsértődik ha mással van programom, mert szerinte lesz*rom őt, vagy ha ő csinál valami hülyeséget (elvonul magától és elzárkózik) és nem futok utána, akkor hogy ennyit ér nekem.
Fordítva persze nem alkalmazza magára, csak engem próbál "beszabályozni", bűntudatot kelteni.
Tudom, hogy hülyeség amit csinál, a kérdés nem erre vonatkozik. Csak érdekel hogy mi van emögött a viselkedés mögött legtöbbször, nektek mik a tapasztalataitok?
Szerintem csak serult, nagyon sokat banthattak/hagytak magara es fel,hogy megint ezt teszik vele…nem hinnem,hogy szandekos lenne, egyszeruen csak joba szeretne lenni veled,csak fel,hogy esetlegesen te is elhagyod v kihasznalod, hulyet csinalsz belole,ezert akadhat ki, valojaban fontos lehetsz neki,ha ennyire melyen erinti. Igazabol nem a szabalyozas a celja, valojaban csak szeretne hozzad biztonsagosan kotodni,de mivel nem tud , nem tudja mashogyan kifejezni magat.
Ulj le vele es beszele meg, biztositsd arrol,hogy fontos neked,de neha kozbejohet mas
Nem erted tovabbra sem, szerintem pont ezert hagyd beken, nem rajtad csapodik le….es nehez dolgok ezek, biztosan van, olyan elethelyzet/szituacio ,ami beloled is nem a legjobbat hozza elo, neki a szoros intim kapcsolatok, ezen dolgozni kell es hidd el , neki valoszinuleg rosszabb
Ha nem tudod kezelni, akkor mondd meg neki es lepj tovabb,mindenki megerdemli,hogy a megfelelo banasmodot kapja, te keptelen vagy ot megerteni es kezelni, ne bantsad tovabb
Mert,nem érted miért ilyen, nem kell kiakadni, beszélgetünk….egy ép egészséges személyiség nem ilyen. Nem bántja a másikat, látnod kéne az embert a szavai mögött.
DE!ha bánt és neked határ senki se kötelez,hogy benne maradj. Ennyi az egész, ülj le vele,próbáld megérteni, próbáltasd magadat is megértetni, ha nem megy, akkor lépj ki ebből. Se neked, se neki nem lesz jó hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!