Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan készültök a holnapi...

Hogyan készültök a holnapi nappal brutális erővel lecsapó téli időre?

Figyelt kérdés
Híradások szerint erre jobb készülni.
2024. jan. 6. 15:24
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Jaja, csak ha nagyot veszel, megtöltöd és magaddal viszed, úgy fogsz kinézni mint egy terhes asszony, ezért kell kisebbet venni (ha van). :)
2024. jan. 10. 16:22
 42/46 anonim ***** válasza:
Tényleg, meg a kisebbet könnyebb is vinni :)
2024. jan. 10. 17:14
 43/46 anonim ***** válasza:
Amúgy nem kell túlbonyolítani, néha egy forró vizes üdítős palack is megteszi, ha kb. 1 órás az út. Én sokat kísérleteztem ilyenekkel amikor nagyobb távot kellett megtennem hidegben. A rozsdamentes acél például azért jó, mert sokáig tartja a hőt és viszonylag gyenge a hőleadása, ezért készítik a termoszokat ebből az anyagból. Ha flaskaként használod és néha meghúzod, az ugye belülről melegít. Ha van mellé ilyen kis "mellényke", vagyis köznyelven belecsavarod valamilyen meleg textíliába, az ugyancsak tartja hőt, akárcsak a befőttek, lekvárok esetében.
2024. jan. 10. 20:42
 44/46 anonim válasza:

Mivel szabadban dolgozok rétegesen öltözök.

Polár sapka, polár csősál, síaláöltözö felső, rá a póló, kapucnis pulcsi, bélelt téli kabát.

Síaláöltözet alsó, melós kantáros nadrág.

Munkavédelmi bakancs, vékony zokni vastag zokni. Mivel a szél nem fúj így elviselhetőbb volt. Mikor fújt a szél meg 1 réteg alul(melegítő az aláöltozetre) és felül is. Kézre egy polár kesztyű.

2024. jan. 10. 21:26
 45/46 anonim ***** válasza:
#44 Jól nyomod! :)
2024. jan. 10. 21:30
 46/46 anonim ***** válasza:

/45 anonim ***** válasza:

26%

Én egy "brutálisat" fogok kakkantani, pedig tegnap is voltam. :)

A pottyantóson üldögélnél a -10 fokban, hamar lefagyna az arcodról a mosoly, mire a befagyott lyukadon keresztül kiizzadod a jégkásafost.

2024. jan. 11. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!