Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan készültök a holnapi...

Hogyan készültök a holnapi nappal brutális erővel lecsapó téli időre?

Figyelt kérdés
Híradások szerint erre jobb készülni.
2024. jan. 6. 15:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Csak a fűtésszámla brutális, meg ha valaki kinti munkát végez időszakosan, vagy nem fűtött helyen kell lébecolnia órákig, fél napokig. Bent a fűtött lakásban tök jó idő van, a bevásárló helyeket meg úgyis túlfűtik.
2024. jan. 8. 17:31
 32/46 anonim ***** válasza:
Nekem csak a combomat csípte meg a hideg, vékony nadrág volt rajtam, de ugyanúgy öltöztem. Még élveztem is, annyira "brutális" volt!
2024. jan. 10. 02:11
 33/46 anonim ***** válasza:
A csípős levegő ellenére ez rettentően túlzás volt.
2024. jan. 10. 09:36
 34/46 anonim ***** válasza:
Na igen, a csípős hideg levegőn kívül túl sok minden nem volt itt Budapest vonzáskörzetében. De ez ellen lehet nyaksállal védekezni, aminek az egyik fele az arcodon van, a másik a nyakadon hogy melegítse, aztán ott van a téli sapka és ha még ez sem elég, ráhúzol egy kapucnit (ha kapucnis a kabát), a téli kabát meg ugye alap.
2024. jan. 10. 15:02
 35/46 anonim ***** válasza:
Máshol azért elég hideg van éjjel.
2024. jan. 10. 16:00
 36/46 anonim ***** válasza:
-5-10 fok határán mozog, az tényleg hideg. De aki jól felöltözik, az szinte meg sem érzi. Én annak idején raktam bele a kabátomba kisebb forró vizes műanyag termoszt (Müllerben lehet kapni), olyan mint egy párna, az az úton melegített, de azt már nagyon túlzásnak éreztem. Viszont voltak nagy havak, fagyok, arra jól emlékszem. Ez a mostani nudli, nem tudom ki hogy van vele. Még a rozsdamentes acélból készült kisebb kulacsokat tudom ajánlani, de talán még a műanyag is jó, forró vizet vagy teát belerakni, általában a kabát belső zsebébe (ha belefér), időnként meghúzni, ilyen praktikák. Esetleg dupla zokni. De szerintem nem az Antarktiszon vagyunk.
2024. jan. 10. 16:07
 37/46 anonim ***** válasza:
Mínusz 13 is volt néhol. Köszi a tippet a müller-rel :) Milyen dupla zokni, már a triplánál tartok :)
2024. jan. 10. 16:10
 38/46 anonim ***** válasza:

Na ilyen cucc, több méretben, még egy kis mellényke is jár hozzá! :)

Forró víz bele! 1-2 órát tartja hidegben.

[link]

[link]

[link]

2024. jan. 10. 16:12
 39/46 anonim ***** válasza:

37. Ha még van! Volt sokáig, mostanában nem néztem. Ha más nem, a kínaiban meg kell nézni, náluk szinte mindent IS lehet kapni! :)

A tripla zokni mégjobb! Meg a kötött zokni, akinek a nagymamája, anyukája tudott kötni, az jól járt, akinek meg nem, az megvette!

80-as, 90-es években ilyenekben jártunk! ;)

[link]

2024. jan. 10. 16:17
 40/46 anonim ***** válasza:
Köszi nagyon jól néz ki ezzel a mellénnyel :)
2024. jan. 10. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!