Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek szóvá tegyem,...

Szerintetek szóvá tegyem, hogy 2 nappal(tegnap este) szilveszter előtt mondta le egy ismerősöm a Szilvesztert?

Figyelt kérdés

Már 2 hónappal ezelőtt megegysztük 3 közeli barátommal, hogy együtt szilveszterezünk, nálunk. Javasoltam, ha akarják, még pár közös ismerősünket(akiket mindenki ismer négyünk közül) meghívhatják, így lett pluszban két ember. Az egyikőjük jelezte már 3 héttel ezelőtt, hogy nem tud jönni, ez oké. A másik tegnap este írt, hogy: Bocsi, nem tudok jönni, nem fejtette ki, hogy miért(különösebben nem is érdekel). Az egészben az zavar, hogy úgy készültem, hogy 5-en leszünk, eközben csak 4-en. Kitakarítottam egy plusz szobát, hogy mindenki kényelmesen tudjon aludni, ő meg ,,átvert". Így tulajdonképpen nem jön a 2 plusz ember.

A suliban, vagy máshol még össze-össze futunk azzal a személlyel, aki a tegnap mondta le. Bunkóság szóvá tenni?

2022. dec. 30. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha különösebben nem érdekel, akkor minek lovagolsz ezen?
2022. dec. 30. 11:48
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges ezen pörögni. Megtörtént, ez van.
2022. dec. 30. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan nagy dolog ez? Egyrészt bármi közbejöhetett neki. Másrészt szólt időben. A szobatakarítás nem volt felesleges. Ez egy laza, baráti összejövetel. Még az állásinterjúkat is lazábban szokás kezelni.
2022. dec. 30. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lett volna átverés ha nem szól egyáltalán és csak simán nem jelenik meg szilveszterkor.

Ezesetben hogy még direkt előre szólt stb abszolút nincs mit szóvá tenned neki.

Nem is értem miért pörögsz ezen...

Nem maradtál egyedül.

Foglalkozz azokkal akik majd elmennek

2022. dec. 30. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vihar a biliben. Baromság ezen pörögni és bunkóság lenne számon kérni érte. Kitakarítottál, mekkora áldozat, bele ne halj :D
2022. dec. 30. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nem átverés, de azt kifejtették már előttem.

Elhiszem, hogy zavar, hogy kevesebben lesztek, de még így is lesz vendég, és így is jól tudjátok magatokat érezni. Ez most így alakult, nem te tehetsz róla, akik meg lemondták, időben tették. Elég gyakori mostanság, hogy szimplán csak nem mennek el az emberek, és erről valahogy elfelejtenek szólni... ők legalább nem közéjük tartoznak.

2022. dec. 30. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit mondjak? 3 napja még úgy volt, hogy nálunk fogunk 4 barát családdal szilveszterezni, 20-an lettünk volna. Tegapra még csak az egyik gyerkőcünk lett beteg, ma reggelre már a férjem és én is belázasodtunk (39,6°C) én meg ráadásnak hányok is, tehát a buli lefújva. Mit kellett volna mondanuk? Gyertek csak, jól befertőzünk mindenkit, hogy a többi 15 se maradjon ki a "jóból"! Ez van. Már tavaly szilveszter után megbeszéltünk, hogy idén nálunk lesz. Erre hurrá, ma le kellett momdanunk az egészet.

Nem minden úgy alakul, ahogy az ember szeretné! 🤷‍♀️

2022. dec. 30. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Vihar a biliben… bármi közbejöhetett hirtelen (és nem feltétlenül tartozik rád).

Mi az, hogy feleslegesen készültél, mert takarítottál?

5 helyett 4 ember lesz, hűha.

2022. dec. 30. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!