Gáz dolog hogy 2 vizsgán elsírtam magam egyetemen?
20
Tegnap (is) én is jártam így. Ne aggódj! Ezt is lepontozzák és belédállnak, hogy beleálltál valakibe, amikor nem. Ilyen ez a gyakorin.
:D
Kedves kérdező!
"(16 darab másfél órás óra hétfőtől csütörtökig)"
Péntek szabad?
Ettől negyedikben több órája volt a fiamnak...
Középsuliban heti 36-37 órában nyomtam..... 24... Mesterszak... Baxxus.
Azért a 11-esben elég kemény vagy ahhoz képest, hogy elpityeredsz, ha nem megy valami.
Névtelenül fogok ítélkezni! Vagy inkább nem is... Nem éri meg.
Legyen valami a kérdésre is: Aludj többet, készülj kevesebbet, legyél kiegyensúlyozottabb! A 3-as vagy a 4-es is jegy. Ráadásul jobb, mint a kettes vagy az ismétlés. Mentálisan taccsra vágni magad vizsga előtt nem okos dolog.
Szvsz a mesterképzés pcsafüst. Bsc ismétlése, csak még lazább is.
Hacsak nem orvosi karon vagy, de azt kétlem.
23
Óraszám tekintetében? Miért nem?
Melyik a stresszesebb? Minden órán felelni, röpdogától tartani vagy max. negyedévente beadandókat írni és félévente néhány tárgyból szóbelizni?
Nekem könnyebb volt a fősuli és az egyetem, mint az általános. Sokkal. Mentálisan mindenképpen. Sokkal kevésbé stresszes. Beülsz, meghallgatod, hazamész aztán vagy tanulsz vagy nem. Alsóban beültél, szopattak, szünetre mentél, ott is szopattak, hazamentél, tanultál minden nap a nem heti 24 órád mellett és kezdődött az egész előlről. Mentálisan igenis sokkal könnyebb elviselni a fősulit/egyetemet, mint az általánost - már, ha rendben vagy mentálisan. Hány meglepi röpdogád vagy felelésed van most és hány volt akkor? Szóval kapd össze magad!
A te problémád mentális és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy negyedikes vagy mesterszakos vagy. Vagy akkoriban nem pityeredtél el? - Meg lennék lepve. Azóta sem dolgoztad ki az ellenszerét. Pedig csak annyi, amit leírtam.
!Maximalizmust a kukába, mentális felkészülést és regenerációt az előtérbe!
24
Nem akartam írni, hogy az egyetem a fősuli után nekem például egy kész felüdülés volt, baráttal sörözéssel, lányokkal tequilázva... Mondjuk a fősulin odatettem magam és prímán megvolt az alapom. Fel sem merült, hogy parázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!