Szilveszterkor fontos hogy az ember éjfélig fennmaradjon? Társadalmi elvárás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 16:28
11/26 anonim válasza:
Nem "társadalmi elvárás", de nekem magam miatt fontos. Megvannak a magunk hagyományai ilyenkor, úgy 1.30-2 körül szoktunk ilyenkor lefeküdni (én amúgy 11-11.30 körül szoktam, ha meg úgy alakul, akkor kb. 2.30-3 felé dőlök ki végképp.
12/26 anonim válasza:
Fiatal koromban fontos volt, hogy valami buliban töltsem a szilvesztert, és éjfélkor pezsgőt igyak. Mivel sem az éjszakázást, sem az alkoholt nem bírom, ez nem igazán tett jót nekem. Most már nem érdekel, ha nejem úgy tetszik, tízkor ledöglöm.
14/26 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, kb minden szilveszter éjfélt átalszik, mert nagyjából este 8-ra mattra issza magát és 9-10 körül eldől vhol. Nagyjából hajnal 5-6 körül ébred meg és kezdi elölről. Sztem ő szarik a társadalmi elvárásokra már vagy 15 éve.
15/26 anonim válasza:
Nagyon fontos, várjuk itt hogy éjfélkor írjál h ellenőrizzük itt vagy -e. ha nem írsz, le fogunk nézni. várunk!!!!
16/26 anonim válasza:
Nem fontos, nem is "elvárás", csak sokan szeretnek pont akkor tűzijátékozni, koccintani egyet, és van, aki a Himnusz meghallgatására esküszik olyankor.
Ami engem illet, jól esik koccintani éjfélkor, de csak gyerekpezsgővel, mert az legalább finom :D Valamint, mostanában hajnali 2 előtt nem tudok elaludni, mert kicsit elcsúszott a napirendem, ma pedig nem sok alvásra számítok. Délután 4:3
17/26 anonim válasza:
Sikerült elküldenem mondat közben..
szóval 4:30 óta 5 perc pihenő nincs tűzijáték terén, és szerintem csak rosszabb lesz.
19/26 anonim válasza:
Szilveszter nélkül is, mivel éjjeli bagoly🦉🌕 vagyok, ha dolgozok, ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!