Menő, fiatalos, praktikus banyatank? Tudtok ilyenről?
Feleségem terhes. Előfordul.
A terv az, hogy majd hurciban, magára kötve szállítja a gyerkeet az utcán amíg lehet. Nyilván én is ha ott vagoyk. De pl már most is úgy néz ki a bevásárlás hgoy túrahátizsákkal megyünk, mert ő már nem tud nagyon cipelni, elvégre icpeli a gyereket. Illetve múltkor elvittünk egy vödör cuccot másfél km-re és egy molnárkocsira rögzítettük.
Mondta, hogy majd szülinapjára egy banyatankot kérne, hogy húzhassa maga utcán pl a bevásárlást vagy amit amúgy táskába pakolna, csak nem tud majd a felkötözött gyerek miatt.
Egy 29 éves nő nyilván ne valami szocializmusból ránkmaradt viaszosvászon akármi banyatankkal mászkáljon már. Tudtok vagy láttatok már menő, fiatalos banyatankot? Mintájában, praktikumában, akár kiegészítőiben.
Aki nem ismerné a kfiejezést: Banyatanknak azt a kis, kétkereű kocsicskát hívjuk, amit jellemzően az öregasszonyok húznak maguk után.
Előre is köszi!
Szervusztok
Mutattam asszonynak még anno amit itt bedobott valaki, de ő elvből elutasította a temut, mondván rabszolgamunkát nem támogatunk. Ugye azóta ez köztudottá vált, hogy gyakorlatilag ingyenmunka termékeit lehet ott kapni.
Végül vett egy akármilyen banyatankot 7.000-ért az újpesti piacon. Nem kimondottan szép, de igazából nem vészes.
A gyerek magunkon hordozása pedig egyszerűen zseniális. Nyilván lehet vesződni a mindenféle hurcikkal, meg nyáron azért össze tudunk izzadni a babóval, de pl kb 2-3 hetente utaztunk vidékre vonattal és persze rendre mindenhol el volt romolva a lift, a vonatokon alig van hely, szóval ezt babakocsival absozlválni... kizárt. Ráadásul a gyerek az első hónapokban amint a hurciba került azonnal elaludt, szóval így altatási problémáink sem ovltak, nagoyn jókat sétáltunk a lkaótelepen is, stb. Közben meg néztük a szembejövő párokat akik tolták az üres babakocsit és vitétk kézben a gyereket :D
Nyilván az első kb 1,5-2 hónapban főleg rajtam volt a gyerek, mert az asszony gátizomzata még nem volt az igazi, nem ajánlott a súlycipelés. Erre az időszakra ebből a szempontból valóban előnyösebb egy babakocsi, bár mivle a gyerek a testi közelségünktől nyugszik meg alszik igazán jókat, így az meg a babakocsi ellen szól. Dehát azért erős a férfi, hogy cipeljen :D
Szóval én ajánlom minden babásnak a kendőzést babakocsi helyett. Kis helyen elfér, praktikus, a gyerek is szereti. Nyilván egy hátizsákhelyet elfoglal, szóval azt meg kell oldani, de abszolút nem megoldhatatlan :)
Háááát ja, megvan az esélye, nekem is eszembe jutott, de miután megvette most mit piszkáljam ezzel.
Pl szoptatós felsőket nézett a minap (aminek könnyen le lehet csatolni a vállrészét és hozzá lehet férni a mellhez), és az ilyen H&M szerű boltokban 15ezer körül van egyetlen póló. És akkor tudjuk, hogy azt vajh milyen körülmények között készítették. És megnézte a magyar kisüzem által készített pólót... 26ezer. Aha... annyit meg ki fog költeni egyetlen pólóra? Jól néz ki, meg magyar vállalkozások támogatása, me gminden, de annyira azért nem nagy az a GYED :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!