Menő, fiatalos, praktikus banyatank? Tudtok ilyenről?
Feleségem terhes. Előfordul.
A terv az, hogy majd hurciban, magára kötve szállítja a gyerkeet az utcán amíg lehet. Nyilván én is ha ott vagoyk. De pl már most is úgy néz ki a bevásárlás hgoy túrahátizsákkal megyünk, mert ő már nem tud nagyon cipelni, elvégre icpeli a gyereket. Illetve múltkor elvittünk egy vödör cuccot másfél km-re és egy molnárkocsira rögzítettük.
Mondta, hogy majd szülinapjára egy banyatankot kérne, hogy húzhassa maga utcán pl a bevásárlást vagy amit amúgy táskába pakolna, csak nem tud majd a felkötözött gyerek miatt.
Egy 29 éves nő nyilván ne valami szocializmusból ránkmaradt viaszosvászon akármi banyatankkal mászkáljon már. Tudtok vagy láttatok már menő, fiatalos banyatankot? Mintájában, praktikumában, akár kiegészítőiben.
Aki nem ismerné a kfiejezést: Banyatanknak azt a kis, kétkereű kocsicskát hívjuk, amit jellemzően az öregasszonyok húznak maguk után.
Előre is köszi!
A saját gyereketek környezetét biztonságát is képtelenek vagytok megteremteni..
A kórházban pl alapelv hogy anyuka kézben se viheti a kicsit csak abbban a kiskocsiban ha pl mászkál a folyoson balesetek elkrulese végett.
Az életben meg tönegkozlekedésen állva karban a gyerekkel a hős anyukák..egy befékezés és annyi.repul a gyerek.
Anyuka elesik a jégen már megint jaj a baba.
Gusztustalan így vàrni gyereket.
11, köszönjük. Taka.
12, köszönöm, te vagy az első, aki nemhogy a kérdésre válaszolt, de még hasznos választ is adott! :)
Btw a babakocsit nemcsak hog ynincs hova tenni, de amúgy én nem is tudnám használni biztonságosan. Nem vagyunk előrébb.
10es, elnézést, valóban kihagytalak. Egyébként nem rossz megoldás a házhoz rendelés, valószínűleg élni fogunk vele, de azért a személyes vásárlás gyakran gyorsabb, egyszerűbb, illetve hát nem feltétlen csak a bevásárlásról van szó. Lényegében a hátizsák helyettesítése a cél. Ha meg a barátaival találkozik, oda is kell táska, de azt nem hozza házhoz a tecsó.
Ezért is volt a táska a kérdés és semmi egyéb.
Szerintem bármelyik banyatank megfelel a célnak, van 1000 féle. Le kell szrni, hogy ki mit gondol, igaz, hogy Bp-n amúgy sem érdekel senkit, hogy valaki banyatankkal jár fiatalon. Praktikus, akinek nen tetszik, az meg cipelje csak a kezében a csomagokat, az ő dolga. Így, hogy gyereket lesz, ideje lenne az ilyen megfelelési kényszerekről letenni, úgyis mindig lesz valaki, aki mindent megkritizál a gyereknevelés kapcsán is.
Nekünk sem volt autónk és faluban is laktunk kiskoromban, mégis mindig volt mit enni, megoldottuk. Nem kötelező mindenkinek autót fenntartani. A kötelező biztosítás, tankolás és maga az autó ára sem 2 forint, hogy mindenkinek érdemes legyen fenntartani.
12-re:
A Temu-t most próbáltam először.
Előre kell fizetni.
Úgy tűnik, egy ír cég.
7-ére igazoltak vissza szállítást.
Meglátjuk, hogy kamu-e.
Megvan a banyatank meg a gyerek? Milyet vettetek?
17-es, nem kamucég a Temu? Lehet, hogy én is rendelnék valamit.
Nem kamu, pár nap késéssel megjött a rendelés.
Van benne bőven bóvli, de vannak hasznos dolgok és olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!