Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert bunko a ferfi a novel...

Miert bunko a ferfi a novel aki nem bantotta ?

Figyelt kérdés

Okot se adtam a.ferfinek ,hogy ihy viselkedjen ...

Hetente 1x talalkozunk ,mert akkor at kell mennem a masik epuletbe es vele kell beszelnem .

Nem bamtottam ,de lekezelo sokszor ,bunko ,folenyeskedo de csak velem .

Azt viszont eszre vettem ,hogy a szeme sarkabol nezett sokszor .

Kattos a pasi ? N31

2023. dec. 29. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagy általánosságban az emberek akkor bunkók azokkal, akik őket "nem bántották", ha manipulációs szándékot sejtenek a másik fél részéről.
2023. dec. 29. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Kattos, igen. Ez általában egyébként azokra a palikra igaz, akik sokáig voltak egyedül, és eltorzul a személyiségük, majd mikor végre "összejönne" végre egy csaj, akkor meg nem tűrik a "visszautasítást".

Egy kb. 5 éves gyerek szintjén vannak az ilyenek.

2023. dec. 29. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Meg akarna dugni, te nem őt, és így hisztizik.
2023. dec. 29. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy embert valóságosan megakarsz ismerni, mindig figyeld meg, hogy viselkedik azzal aki alatta van a ranglétrán, vagy akiből nem származik haszna. A te "embered" egy jellemtelen senki. Szó szerint. Kell neked ez? Ilyen emberekkel akarod magad körül venni?
2023. dec. 29. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Kenytelen vagyok vele talalkozni .

Okot nem adtam neki ,hogy lekezeloen viselkedjen a masik amikor kelett volna jonnie semmi ..el runt a masik viszont mikor el ment mellettem a szeme sarkabol nezett vagy intenziven nez ...

En kezdem magam kellemetenu erezni magam miatta.

De pl jut eszembe ,volt arra is precedens ,hogy neki dult a az asztalnak mikor massal beszelgetett en qrreb alltam es nezet utana fogta magat es szo nelkul ott hqgyott ...

2023. dec. 29. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
6 Felejtsd el ezt az embert. Eszedbe ne jusson vele bármit is kezdeni. Már ha jót akarsz magadnak. Aki az elesetteket, vagy nála alacsonyabb szinten álló, iskolázatlanabb embereket nem tudja emelni-az egy senki. Szó szerint. Akár mekkora titulusa, pénze, bármilye is van. A nárcik+pszichopaták 100%-a belőlük tevődik ki, a jellemző mindegyikre a mérhetetlen sznobizmus még ezek mellé..
2023. dec. 29. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Én azért bántok másokat, mert képtelenek megtanulni azt a második osztályban elsajátítandó nyelvtani szabályt, hogy írásjel elé nem kell szóközt rakni.
2023. dec. 29. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Ismetem sajnos kell ha kell a munkam !
2023. dec. 29. 17:48
 9/10 A kérdező kommentje:
8 latom meg tart a teli szunet
2023. dec. 29. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert meg akar dugni, de te nem viszonzod az "érdeklődését". Szrni rá. Kimért udvariasság, aztán ennyi - a viselkedése az ő szegénységi bizonyítványa.
2023. dec. 30. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!