Megéri ràszokni a piàra mert szomorú vagyok hogy nincsenek jó emberi kapcsolataim?
Nem. A problémát nem fogja megoldani, csak akkor könnyű "italba folytani" a bánatodat.
Semmi értelme.
Nekem sincs pasim, se barátaim. Most van egy jó srác a közelemben, mindig hoz nekem ajándékot, korombeli, szingli, nagyon bejön, lakòtársam, jó vele a szex, de komoly kapcsolatot nem akar magának. Azt mondta, hogy neki a kur vák jönnek be, akik úgy is öltözködnek, úgy is viselkednek, stb. Szóval olyantòl akar gondolom kapcsolatot is.
Nekem ő nem a sokadik partnerem. Nem öltözök kur vásan se, nem vagyok rámenős. Átlagos munkám van, és főleg a kultúra érdekel(mùzeum, régiség). Ilyen unalmas nő nem kell senkinek. Hiába vagyok jó nő sok ember szerint a munkahelyemen.
Szóval marad a piálás minden második este magamban, és nyalogatom a sebeimet.
én valahányszor elmentem leinni magam egy férfi miatt, mindig az lett, h még részegen is rá gondoltam:DD
ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!