Megéri ràszokni a piàra mert szomorú vagyok hogy nincsenek jó emberi kapcsolataim?
Nem.
Ne egy éjszakával indíts akkor.
"Akármilyen kapcsolatban fel év után dobnak."
Akkor most nem egy éjszaka után? VAgy nem értem.
"Lecserelnek egy tapasztalt k ra"
. Attól Te nem leszel több, hogy másokat ócsárolsz.
Meg, abszolút. Alkoholistának lenni jó dolog. Nézd meg a parkban a csöviket.
Milyen vidám emberek nem?
A lehető legnagyobb butaság a felvetésed, amellyel ki lehet állni!
28 éves koromig ittam szeszes italt.
Szereztem ivócimborát, - aki abban a nanomásodpercben hátat fordított nekem, amint tudatára ébredt, hogy én már nem fogok már vele szeszes italt iszogatni. -Ennyit a "barátokról"!
Nőként sokkal hamarabb és durvábban ütnek ki az emberen az italfogyasztás fizikai hatásai is, - ne akarj 5-10 éven belül úgy kinézni, mint egy úgy mentén megroggyant automata sz@pógép! -Onnan már nem sok esélyed van visszatérni a Földre!
Drága is az alkohol, mint tudat és emésztési rendszer módosítószer!
-Egy vagyont ittam el suhanc koromban és miután befejeztem az alkoholizálást, csapkodtam a fejem az ajtófélfába hónap végén, - amikor szembesültem azzal, hogy szemben a megszokott első hetes határidővel, csörgött még a hónap utolsó hetén is pénz a zsebemben! -Mondjuk hosszú időn keresztül dohányoztam is - az alkohollal szinkronban!
Az alkoholból egyre több kell ahhoz, hogy ugyanazt a hatást elérd, - ergo, egyre nagyobb anyagi forrásokat kell rá előteremteni, amelynek útja nem feltétlenül a tisztességgel van kikövezve! -Börtönbe is kerülhetsz, ha olyan szinten követsz el hülyeséget! A megszerzés vágya elhomályosít olyan tényeket, hogy a célod elérése közben kiknek és milyen szinten teszed tönkre az életét! -Gondolok itt elsősorban a szűk családi körre, de képbe kerülhetnek közvetlen kollégák családjai is!
S végül a gátlások!
Lehet, hogy a pillanatnyi hatással elégedett vagy, miután lement egy-két stampó/flakon szesz a torkodon, de ha túlzásba viszed a fogyasztás vagy olyan kombót sikerül összeinnod, akkor tudaton kívül eső gátlástalanságot is képes kiváltani az emberből az alkohol. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy amikor az emberek 95-98 %-a egy bármikor élesíthető kamerával, mikrofonnal jár a zsebében - és ennek köszönhetően képes bármikor, bárkiről, bármilyen okkal - kompromittáló felvételeket készíteni, örömmel vennéd, ha elkezdene valamelyik zsarolni, ill. feltolná a netre a gátlástalan viselkedésed bizonyítékát csak azért, hogy megszégyenítsen!
Gondold újra légy szíves az egész történetet!
Amit én javaslok:
Javaslom, tarts egy önvizsgálatot és ha megtalálod azokat a részleteket, amin talán érdemes lenne változtatnod, akkor kezdj hozzá a változtatás(ok)nak!
Ha nem találsz hibát, akkor beszélj erről egy pszichológussal, - akinek nem az a feladata, hogy megoldja a problémáidat, hanem az, hogy segítsen feltárni azokat és azok megoldásaira javaslatokat tenni!
Száz szónak is egy a vége:
Nem önmagad és a környezeted tönkretétele a jelenlegi problémádra a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!