Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerettek berúgni? Ha igen...

Szerettek berúgni? Ha igen miért, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 19:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
8%
Önálló döntéseket nem szeretnél hozni?
2023. dec. 27. 19:57
 2/23 anonim válasza:
90%

Régen szerettem. Most már csak rosszul vagyok tőle. Ég a gyomrom, fáj a fejem stbstb.

Inkább csinálok mást

2023. dec. 27. 20:00
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem, mert ritkán tudtam önkontrollt gyakorolni és sokszor volt róka a vége. Bár régen sem sűrűn ittam, de 70-80%-ban nem volt jó vége. Talán nem is bírtam az alkoholt.

Kb 10 éve nem iszom.😃

2023. dec. 27. 20:12
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerettem régebben nagy bulikban az alkoholmámort, mondjuk így, de manapság hamarabb leszek rosszul, mint h elkezdeném magam jól érezni. Szóval passzolok inkább.
2023. dec. 27. 20:13
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Inni szeretek (csak sört), de berúgni nem.

2-3 sör, az még pont jó, ha sok vizet iszok mellé akkor másnapos sem leszek, de megmarad a jókedv és az önkontroll.

2023. dec. 27. 20:15
 6/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Szeretek józan lenni.

Emellett nagyon érzékeny a gyomrom, és mindig is utáltam bármiféle diszkomfort érzetet a hasamban. Igazából nem is tudok berúgni, mert akkora mennyiségú alkoholt előbb hánynék ki, minthogy hatna.

2023. dec. 27. 20:18
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nem jo erzes a hanyinger, fejfajas es illetve nem szeretem az alkohol izet.
2023. dec. 27. 20:25
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
nem, nekem szükségem van az agysejtjeimre
2023. dec. 27. 20:28
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Engem igazából az alkohol kis mennyiségben elálmosít, nagyobb mértékben meg nem bírja a gyomrom úgyhogy semmi értelmét nem látom. Na meg dehidratál. Akkor milyen jó tulajdonsága marad?

Néha egy kis keserűt megiszom a nehéz ételekre, ennyi.

2023. dec. 27. 20:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt pár éve olyan bulim amiben úgy berúgtam, hogy emlékezet kiesés volt, kimaradtak részletek az éjszakából a fejemben. Azóta no alcohol soha többé!!! Félek. Nem ittam sokat teljesen magamnál voltam, hirtelen csapott át egyik pillanatról a másikra. Ijesztő volt utólag.
2023. dec. 27. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!