Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy képzelitek el jan.1-től...

Hogy képzelitek el jan.1-től a palack visszaváltási procedúrát?

Figyelt kérdés
Mivel ép állapotúakat lehet csak visszaváltani,ezért fekete zsákokkal ott fognak sorban állni az emberek a köbméternyi poshadt sörösdobozokkal,meg üdítős és ásványvizes palackokkal,mint a batyusok?És fél napjuk rámegy,mire sorra kerülnek?

2023. dec. 27. 10:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Ha összenyomtam laposra a 2L pet palackot a szállításhoz és a helyszinen felfújom az probléma?"

Nem probléma, a helyszínen lesz kompresszor, direkt pet palackos adapterrel, hogy fel tudd fújni!

2024. jan. 2. 22:15
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem kompresszoral hanem szájjal.

Az alját és a tetejét nyilván nem lapítanám ki.

2024. jan. 3. 01:50
 23/29 anonim ***** válasza:
És mit fogsz csinálni a palackkal, ha nem lesz tökéletes felfújás után és visszadobja? Direkt mondták, hogy még véletlenül se tapossuk szét a palackot, ha fel is fújod szájjal, deformált lesz...
2024. jan. 3. 11:29
 24/29 anonim ***** válasza:

23

Ez volt a kérdés. Hogy elfogadja-e?

A pet palack nem újratölthető, a gép hátul úgyis ledarálja. Vonalkódolvasáshoz így is meg tudja forgatni.

2024. jan. 3. 11:50
 25/29 anonim ***** válasza:

Ahogy korábban is írták, ha eltér az alakja 20%-nál jobban, akkor nem fogadja el. Éppen ezért a hivatalos tájékoztató szerint nem szabad összetaposni a palackot, mert nem garantált, hogy meglesz a max 20% ha szájjal felfújod!

De nyugodtan csináld azt, hogy ledobod a gép mellé, ha nem fogadja el és már úgyis odavitted, a többség is ezt fogja csinálni!

2024. jan. 3. 11:53
 26/29 anonim ***** válasza:

Az eddigi évtizedekben sem tapostam össze, csak kézzel összenyomtam. Visszafújva bele a levegőt legfeljebb 5%-al tér el az alakja.

A lényeg az lett volna hogy próbáltad-e? Tehát NEM. Köszönöm ennyi. Kénytelen leszek magam tesztelni ha senki sem segít.

2024. jan. 3. 12:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Biztos értékelni fogják majd a csövik, nyugdíjasok, nagyonzöldek, meg a többi sorbanálló, hogy te ott egyesével fújogatod a palackokat :) De sok sikert!
2024. jan. 3. 12:17
 28/29 anonim ***** válasza:

27

Te ekkora forgalomra számítasz..?

Sorbanállás és népszerűség?

Nagy zsákokban százasával viszik majd a több literes pet palackokat?

Tavaly vittem néha oda 1-2 üveget, de rajtam kívül jellemzően senki nem volt ott.

2024. jan. 3. 15:05
 29/29 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy a környéken mennyi csövi (nekik ez plusz lehetőség a kannásborra), nyugdíjas (ők ugye ráérnek), vagy nagyonzöld (meggyőződésből?) van... Majd az idő megmondja, hogy 50 ft elegendő lesz-e arra, hogy az átlag polgár visszavigye a palackokat, vagy csak leállnak az ilyen italokkal, vagy netán benyelik a többlet költséget... Én is kíváncsi leszek rá, hogyan fog ez működni a valóságban!
2024. jan. 3. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!