Hogy képzelitek el jan.1-től a palack visszaváltási procedúrát?
Megváltoztatom a folyadékfogyasztási szokásaimat és nem vásárolok többé olyan termékeket, amelyek vásárlása problémát generál. Senki nem gondolta komolyan, hogy akrobatikázni, bohóckodni fogok különböző műanyag vacakokkal, amelyek megvásárlásakor jó vagyok, - utána meg nem!
Mást iszok, aztán rohadjanak el a gyárak, amelyekben ezeket gyártják!
Így nem leszek fogható azért sem, hogy "titokban" ide vagy oda dobtam ki...
Németországban élek, itt régóta ez a normális.
Eleve nem tudom elképzelni, hogy bárki is egy hét alatt ipari mennyisségü flakont termelne, de ha hazavinni tudott ennyit, akkor az üreseket visszavinni sem megoldhatatlan feladat.
Itt a legtöbben vagy nagyobb (max. 60 kiteres) szemeteszacskóban viszi vissza, vagy abban a bevásárlóládában, amibe utána az aktuális bevásárlást teszi.
Aki hónapokig gyüjtögeti, az csak magát hibáztathatja, a normális embereknek továbbra sem lesz probléma.
A 3-as meg nagyon el van tévedve, ez nem müködik (tipikus magyar ötlet, ahol lehet, csalni akar - a kevés normális embertöl elnézést emiatt a megjegyzés miatt!)
Igen, nyilván rendszeresen üríteni fogják, mint a szemetes kukákat. Gondolom az üzembe tartó fogja, tehát a MOHU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!