Bud Spencer vagy Jackie Chan?
10 Meg mert orrba-szájba adják őket. Szilveszterkor is egymás után lement a Különben... meg a Megint...
Részemről Jet Li!
:D
Részemről biztosan nem amiatt hogy sokszor ismétlik, hiszen már legalább 10 éve nem nézek filmeket hagyományos tévécsatornákon.
12
Rendben. Csak azért vetettem fel, mert érdemes lenne megnézni, hogy az elmúlt 50 évben hányszor ment Bud Spencer és hányszor Jackie Chan a magyar tévében...
14
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, de elfogadom a véleményed!
(Ha valamit sosem adnak, hogyan nézhetnék sokan? Vagy biztos, hogy azt adnak, amire igény van, vagy arra van igény, amit adnak?
Ha ugyanakkor adnák le a Hors Normes-t mondjuk, mint amikor bármelyik Bud Spencer vagy Jet Li vagy Jackie Chan vagy Robert de Niro filmet is, gondolkodás nélkül a Hors Normes-t választom! Leadták valaha?! Szerintem rengetegen megnéznék. De, ha Luis de Funes-t adnák annyit - ha már vígjáték, mint a BS és TH párost, szerintem nincsen kizárva, hogy ugyanannyian megnéznék. De akár Woody Harrelsont, azt a bérgyilkos ivadékot adnák annyit? Szerintem simán megnéznék annyian. Nem lehet, hogy azért fogynak el a televíziónézők szépen lassan, mert csak ezeket (is) ismétlik?)
"Ha valamit sosem adnak, hogyan nézhetnék sokan? Vagy biztos, hogy azt adnak, amire igény van, vagy arra van igény, amit adnak?"
Hát azt sehogy, de amit egyszer leadnak és nem nézik sokan, azt nem nagyon fogják ismételni. Miért te megnéznél sokadjára olyat, amit nem szeretsz, amire nincs igényed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!