Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aludnátok, ha így nézne ki a...

Aludnátok, ha így nézne ki a december 30 és 31-i programotok?

Figyelt kérdés

December 30-án este 9-kor indulok repülőgéppel Pestre és december 31 reggel 6-kor száll le a gép, onnan kb 1 óra hazaérnem, tehát reggel 7-re érek haza. Aznap délután 5-re megyek családomhoz utókarácsonyozni+szilveszterezni (december 10 és 31 között külföldön vagyok), ez egy 20-25 perces út, nincsenek messze.

A kérdés, hogy megpróbáljak ébren maradni akkor is, ha a gépen éjjel nem tudok aludni, vagy próbáljak meg reggel pár órát aludni délutánig?

2023. dec. 23. 06:17
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Aludj, igen. De a gépen is aludhatsz.

De csodálkozom hogy hogy maradsz életben külföldön, ha idegenek kellenek hozzá, hogy megmondják, aludj-e.

2023. dec. 23. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Ha nincs otthon sürgős teendő, akkor simán aludnék.

Sokkal jobb egy valamennyire kialudt ember társasága mint egy zombié. (magamból indulok ki). Illetve kialvatlanul engem jobban zavar a hangzavar, nem tudok úgy koncentrálni a beszélgetésre és a végén meg is fájdul a fejem.

Szóval szerintem ha tudsz, akkor aludj.

2023. dec. 23. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképp aludnék, még bőven lesz időf.
2023. dec. 23. 06:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ keskeny törzsű-e a gép. Honnan jön? Dubai? Asgabat?
2023. dec. 23. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
inkább eret vágnék, ha így nézne ki a szilveszterem
2023. dec. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!