Ugornátok 3 métert (kb). betonra, ha az életetek múlna rajta?
Figyelt kérdés
Ne kérdezzétek hogy jutottam internet közelbe, mert ez az egész bonyolult. És ha egyszer megszabadulok innen, ígérem, hogy mindent elmagyarázok. A fogva tartóim a tetőtérre zártak. Jelenleg alszanak, így hát lenne egyetlen esélyem megszökni, ha leugrok és ellógok az autóval. Abban biztos vagyok, hogy a kulcs az ajtóban van. Nem vagyok a vezetés nagymestere, de a városig ami kb 10 km szerintem el tudnék jutni. Az egyetlen gondom hogy 3 métert kéne ugranom betonra, és ha eltöröm mindkét lábam, akkor sehogy nem fogok vezetni. Szóval. Mit tegyek? Gyors tipp kellene. A KÉRDÉS NEM KAMU!!! SAJNOS - ugyhogy ezt vészhelyzet!!!#Fogvatartó
2023. dec. 21. 23:10
1/18 A kérdező kommentje:
*a kulcs az autóban van
2023. dec. 21. 23:11
2/18 anonim válasza:
Állítólag az ejtőernyős kiképzésen ezt csinálják. Bár ha netre tudsz posztolni, én inkább a rendőrséget keresném...
3/18 anonim válasza:
Ne ide irogass, hanem értesítsd a rendőrséget.
4/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a lepedőmet és a takarómat már próbáltam összekötni, de a gond az hogy minden fából van az erkélyen, tehát nincs semmi, amihez hozzáköthetném...
2023. dec. 21. 23:13
5/18 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik, mert családtagok vannak a dologban, és ők ismerik a helyi rendőröket, szóval sehova nem jutnék.
Tudom, ez elég komplikált így elsőre, de esküszöm, hogy nem kamuzok. Bajban vagyok és nem tudom mit tegyek ezen az egy megoldáson kívül. (Hogy rohanás az autóba és a városba vezetni)
2023. dec. 21. 23:16
6/18 anonim válasza:
Három métert törött láb(akk)al is le lehet vezetni, szóval nem kérdés, hogy én mit tennék. Attól függ, mennyire súlyos a helyzet, de ha tényleg annyira az, amennyire azt írod, akkor egy percet sem hezitálnék. Próbálj minél több súlyt helyezni az egyik lábadra, ha tényleg semmilyen más megoldás nincs. Pl oké, ez durván hangzik, de eltöröm esetleg a balt, viszont a jobb kitűnő állapotban marad. Egyébként ez sajnos szerencse kérdése is, gyerekként szerintem én is ugrottam ennyit és nem lett semmi gondom belőle, viszont ismerőseim törtek kezet/lábat sokkal kevesebb magasságból is. :) Az viszont tuti, ha az életed múl rajta, akkor hezitálni nincs időd, szóval ugorj, minél hamarabb...
7/18 anonim válasza:
Én ugrottam le többször 8m-t betonra,semmi nem lett.
8/18 anonim válasza:
Szerintem csengess az ügyeletes nővérnek, mondd el mindazt, amit ide írtál, és ő adni fog nyugtatót. Ha azt beveszed, többé nem érzed úgy, hogy elraboltak és bezártak. Megérted, hogy a saját érdekedben vittek be a zárt osztályra.
9/18 anonim válasza:
Könyvet írsz vagy unatkozol? .
Ha igaz is lenne a kérdés nagyon butanak kell lenni ahhoz valakinek hogy ahelyett hogy értesíté a rendőrséget gyk-ra irogasson
10/18 anonim válasza:
De tegyük fel a szituáció végett, hogy igaz. Igen, leugranék. Bár én meg vezetni nem tudok, nekem ez lenne a nagyobb kockázat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!