Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki meghalt es pld...

Ha valaki meghalt es pld oraskodott ő is mint en 2 napja halt meg. Vagy inkabb jövöhet?

Figyelt kérdés
ma 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
What?
ma 10:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Volr mikor egy bacsi korhazba volt , mar közben a lanya afta el a dolgait. Ez a masik eset: egy ujsagiro bacsihoz jartam vannak cuccai alkatreszek. De 2 napja halt meg. Nem tudom ki milyen erzelnű? Vagy gondoltam jövőheten rákerdezek.
ma 10:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Tehat mikor kerdezzem meg? Mert most tul friss a dolog.
ma 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te most a tulvilagrol irsz es szakadozik a vonal?
ma 10:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Aki nem ertene. A bacsi meghalt mikir illik megkerdezni vagy felvetni erdekelne egy ket holmi. Barat volt a bácsi.
ma 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagy nehezen összeraktam. Van egy bácsi, aki 2 napja halt meg. Órákkal foglalkozott, mint te. Szívesen megvennéd az alkatrészeket/szerszámokat, de nem tudod, hogy mikor lenne illő erre rákérdezni?

Hát a temetést azért várd meg, és majd csak utána. Nem sokan vagytok órások, biztosan nem fogják elkapkodni.

Azt vedd figyelembe, hogy talán a hozzátartozóknak is érték az. Ha nem pénzben kifejezve, de érzelmileg igen. Ha ez így van, akkor ne erőltesd.

Az is lehet, hogy nekik nem érték, de szívesen vennék, ha olyan valakihez kerülne, aki tovább tudja hasznosítani.

Mindenesetre egyelőre várjál.

ma 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Én is összeraktam, nem volt túl nehéz.: Ugye nem az idei napon barnultál le?
ma 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lesz hozzá magyar felirat akkor valaszolok
ma 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ma 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!