Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Betét hogy ne látszódjon ki a...

Betét hogy ne látszódjon ki a leggingsből melóhelyen?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyemen passzos, rásimuló, vékony nadrágot viselünk. Nekem elég sok van, önmagában a tamponnal nem merném vállani de egész héten nem is használnám, mivel elég a betét ha már kevesebb van. Ebből a cuccból viszont kilátszik.

Akinek ilyen a munkahelye, az mégis mit csinál ilyenkor? 😵😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ma 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A leggings nem nadrág, pláne ha ennyire vékony mint egy harisnya....
ma 12:46
 2/9 anonim válasza:
100%

Miféle melóhelyed van kisanyám, hogy ez a munkaruhád? 😅

Amúgy vegyél fel vm hosszú felsőt, ami rásimul a fenekedre

ma 12:49
 3/9 Metionin ***** válasza:
83%
Vegyél alá varrásmentes kisnadrágot. Safety pants vagy seamless pants néven kiadja a gugli, van sokféle.
ma 12:49
 4/9 anonim válasza:
100%
Egyre több nőt látok így öltözni Melohelyen,ezek betegek
ma 12:52
 5/9 qkker1 ***** válasza:
100%
Milyen munka ez?
ma 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Hosszu felsővel. Bár én a helyedben mindig hosszú felsővel hordanam ha nincs betét akkor is. Pont ma reggel lattam egy ilyet, nagyon passzos leggings, amúgy a feneke az jó volt, nyilván ezért is vette fel, aztán oldalra fordult és a lába között ott dudorodik a nagy löncshús. Ízléstelen és közönséges látvány volt.
ma 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél alá valami vékonyabb rövidnadrágot. Vagy pulcsi, ami telibe eltakarja az egész feneked. Én egésznap hosszú kabátban járkálok.
ma 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak azt a leggings-t lehet viselni, vegyél fel egy hosszabb felsőt, ami eltakar lent is.
ma 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapból olyan felsővel kellene leggingset hordani, ami legalább a fél fenekét el takarja. De borzasztó hogy egyes lányok nők mit meg nem engednek maguknak... aztán meg csodálkoznak ha meg erőszakolják őket egy sikátorba.
ma 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!