Vallattak már ki embert? Ha igen, hogyan?
nem a szót nem értem, hanem azt, hogy te mit értesz alatta.
röviden: nyilván igen.
Nem mindegy, hogy valaki vallatott-e már ki: igen, sokan, és sokakat kínzással, főleg, de máig bevett szokás.
Vagy ÉN, mint a válaszoló csináltam-e már: nem, és nem is tervezem.
Igen, sőt konkrétan voltak / vannak emberek akiknek ez a szakmája.
- Van amatőr módja, amikor az asszony megkérdezi hol voltál, de nem hiszi el a választ így vallatásba kezd :)
- Van legális profi módja. Pl. a nyomozók is vallathatnak. Ezek szakemberek és tanulják a vallatást.
-Van illegális, amikor kínzással és lelki terrorral, illetve ezek kombinációjával vallatnak. Ebben a témakörben is vannak profik akik tanulták a technikákat. Ez régebben legálisnak számított és még sok országban most is az.
- Van értelmetlen is, pl. Koreában amikor japán megszállás alá került sok családot azért kínoztak halálra (százezres nagyságrendben) mert a fiatal tisztek tanulták a módszertanokat és hogy szokják a lelketlenséget, "erősödjenek" lélekben. (Igazából szociopatává nevelték őket, de ők így hívták) Konkrétan csecsemőket nyúztak az anyjuk előtt.
Azt tényleg belinkelte a fogalom magyarázatát?🤦🏼♀️
Nem hiszem el, mekkora hülyék vannak🤣🤣🤣
Történelem óra alól felmentésed volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!