Akik postán az ablakban ülnek mit tanultak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 14:38
12/18 anonim válasza:
Középfokú végzettség (érettségi) + felhasználószintű informatikai ismeretek.
13/18 anonim válasza:
#10 Nincs azzal probléma, ha nem jó a helyesírásod, de akkor legalább ne írd le nyilvánosan, hogy röhögtél a másén. Én is röhögtem az 1-es kommentjén, de legalább jogosan.
14/18 anonim válasza:
Nem a komment helyesírásán nevettem.És nem rossz indulatból írtam.Hanem csak viccesnek tartottam magát a kommentet.Azt hogy írni/ olvasni úgy nagyjából.Az úgy nagyjából rész tetszett.Mindössze ennyi.Tehát hangsúlyozom, nem a helyesíráson nevettem el magam.
15/18 anonim válasza:
Régen volt olyan, hogy postaforgalmi szakközépiskola (egyik barátnőm oda járt, kisujjból tudott mindent, bármelyik postahivatalba is tették őt).
Most egyik ismerős csaj pl. noname főiskolával dolgozik a postán ablaknál.
16/18 anonim válasza:
Ismerősöm dolgozott néhány évvel ezelőtt a postánál, bár nem ablaknál, hanem emailes panaszkezelőként. Csak érettségije volt akkor. Elmondása szerint normális betanítás sem volt. Nem tudom, más postai munkaköröknél hogy működik, de valószínűleg hasonlóan.
17/18 anonim válasza:
Alapból egy érettségivel már felvesznek. Viszont utána (ha alkalmas vagy rá), beiskolaznak mindenféle pénzügyi képzésre, allampapirral, folyoszamlaval, biztosítással kapcsolatban. Ahol van lottogep, ott lottotanfolyamra is kuldenek.
18/18 anonim válasza:
#17 vagyok. Engem rendesen betanitottak. 2 hétig ültem valaki mellett , aki magyarázott , mutatott mindent, a csekk és a levélfelvetel volt az első. Aztán meg kellett írni a tesztet, és utána ülhetett az ember egyedül, önállóan az ablakban és dolgozhatott. Aztán szép lassan jött minden más, csomag, letét, rovatolás stb. De olyan is van, hogy valakit hagynak csak a csekk-level-csomag trioban.
Én, mivel fiatal voltam és gyorsan tanultam, fopenztaros lettem végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!