Akik postán az ablakban ülnek mit tanultak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 14:38
2/18 anonim válasza:
Régen az Ablak című műsort nézték gyakran. Onnan tudnak mindent.
3/18 anonim válasza:
Igen eggyes,ezt aláírom.😃
Jót nevettem, még ha nem is tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez.
4/18 Metionin válasza:
Egy tanfolyamot kell hozzá elvégezni, sok helyen a munkaügyi központ keres rá embereket, aztán ki vannak közvetítve a postára.
5/18 anonim válasza:
Türelmet... sok sok sok türelmet...
mellesleg kb érettségi elég, kell egy erkölcsi, aztán a többit mutatják.
6/18 anonim válasza:
#3:
Te még helyesen írni sem tudsz. ^_^
7/18 anonim válasza:
És mi a probléma hatos? Kifejtenéd, hogy mi kivetni való van a helyesírásomban? Egy 4est megérdemel.De ezen kívül nem értem. hogy miért kell ebbe belekötnöd?
Ha pedig annyira helytelenül írok sem gond, nem akarok a postán dolgozni.
8/18 anonim válasza:
6-os, te meg miért kötekszel a helyesírás miatt? Lehet, hogy ő meg jobban vezet nálad, vagy sokkal több pénzt tud keresni, vagy sokkal kedvesebb, mint te. Mindenkinek vannak gyengébb és erősebb képességei.
9/18 anonim válasza:
Régen létezett a postaforgalmi szakközép, ahol jó kiképezték a postásokat kb egy életre. Ma már sima átjáróház a posta a minimális fizetések miatt.
10/18 anonim válasza:
Köszönöm nyolcas.
Egyébként 10 éve külföldön élek, így nem igazán használom a nagy magyar helyesírási tudásom, ami elképzelhető hogy elavult. Én örülök,hogy egy idegen nyelvet tökéletesen beszélek, és kiválóan írok.A helyesírásod lehet pöpec hatos, de a magatartásod meg eggyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!