Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehúzhatom magam?

Lehúzhatom magam?

Figyelt kérdés

37 éves nő vagyok, férjjel, 2 gyerekkel. A családom nagyon kedves, segítőkész. Boldognak kéne lennem, de itt jön a de.

Nincs semmim és egyszerűen megőrjít a tudat. Külföldön élünk, barátaink nagy része pár éve hazaköltöztek. Mindenki tudott venni (igaz szülői segítséggel) ingatlant, szuper munkájuk van.

Szinte minden barátomnak, ismerősnek, rokonnak ingatlanja van (még ha hitelből is), és/vagy szuper karrierje.

Én pedig hiába küzdök nem jutok előre. Hiába dolgozom jól mások elmondása alapján, mindig más kapja az előrejutást. Képzem magam, gyerekek mellett csináltam a másoddiplomám, szakmáim is vannak, de valahogy nem tudom eladni magam vagy nem tudom. Vagy úgy ahogy van sz*rok a végzettségeim.

Mi nem fogunk örökölni, az én szüleim nem élnek, a férjem anyja sem él, apja alkoholista. Inkább mi segítjük, hogy ne legyen neki még rosszabb.

Egy csődtömeg vagyok, semmit nem értem el az életben. És a gyerekeim ezt látják, annyira elszomorít. Nekik próbálok majd segíteni, de mivel? Pár millióval nem sokra mennek majd a jövőben.

Valahogy úgy érzem, mindig minden rosszkor jött. Ha korábban jöttem volna ki külföldre, vagy éppen pár évvel fiatalabban érettségiztem volna, akkor tuti nem tanulok tovább. Elhittem, hogy az a suli jó lesz, abból meg lehet majd élni.

Egyszerűen nem bírom. Egy senki vagyok, akinek semmije sem lesz. A gyerekeknek rokonokat, családi köteléket sem tudok adni. Mit csináljak? Merre menjek?

2023. dec. 16. 21:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Ez mintha lett volna már pár hete...
2023. dec. 16. 21:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

A panaszáradat helyett azért pár tényszerű információt is közölhettél volna.

"Vagy úgy ahogy van sz*rok a végzettségeim."

Mik azok a végzettségek? Illetve milyen munkakört töltesz be?

2023. dec. 16. 21:35
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

"Nincs semmim és egyszerűen megőrjít a tudat."

"37 éves nő vagyok, férjjel, 2 gyerekkel. A családom nagyon kedves, segítőkész."

Ok

2023. dec. 16. 21:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy gyerek szerető családban nő fel és mindent megkap amire szüksége lehet, akkor hol itt gond? Vagy akkor miért nem szentelted az egész életed csak a karriernek és a pénznek?
2023. dec. 16. 21:42
 5/22 anonim ***** válasza:
24%

"Nincs semmim"

Ez nem azt jelenti, hogy nem érzi magát biztonságban? Illetve a jövőjét és a gyermekei jövőjét nem érzi biztosítva?

2023. dec. 16. 21:45
 6/22 A kérdező kommentje:

Magyar-történelem szakos tanár (23 évesen végeztem), illetve gyógypedagógus (27 évesen végeztem, levelezőn munka mellett). Később elkezdtem (33 évesen) a pszichológiát, ebből 1 évet végeztem, azóta halasztok.

Tb ügyintéző és gyógyszertári asszisztens szakmák (ezek gyorstalpalók voltak, az egyiket még otthoni munkahely, az utobbit külföldön végeztem)

Egy logisztikai cégnél vagyok adminisztrátor.

2023. dec. 16. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Adminisztrátorként aligha fogsz felemelkedni. Az mindenhol sz*rul fizet, és nem is hiszem, hogy annyi ambíció körne hozzá, hogy ne dolgoznál mást szívesebben.

Megy egyáltalán jól a nyelv?

2023. dec. 16. 22:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Midlife krízis.
2023. dec. 16. 22:26
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

Mintha magamról olvastam volna.

37 évesen, két gyerekkel, maroknyi diploma, nulla karrier..

Világosíts fel, ha rájöttél hol a hiba, mert én még nem jöttem rá.

Itthon se jobb a helyzet.

2023. dec. 16. 22:33
 10/22 A kérdező kommentje:
#7 Szívesen váltanék, de igen, nehéz. A nyelv miatt is. Magyarul sem vagyok jó előadó, idegen nyelven pedig rosszabb.
2023. dec. 16. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!