Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen negatív tulajdonságaid...

Milyen negatív tulajdonságaid vannak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nincs pénzem.
2023. dec. 16. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

-Érzékeny vagyok a hangokra.. (meg lehetne vele kínozni pl ragasztószalaggal)

-Türelmetlen vagyok, ha valakire várni kell.. például, hogy csináljon meg egy egyszerű dolgot vagy valamit adjon oda..

-Könnyen szeretek meg embereket..

-Nehezen kezelem, ha valakiről azt érzem, hogy buta.

-Alapvetően rosszindulatú vagyok azokkal szemben, akik bántanak vagy hazudnak nekem.. vagy hát nem szomorít el, ha valamivel rácsesznek. (Erre gondolok.)

-Könnyen ideges tudok lenni, ha koncentrálnom kellene, de hülyeségekkel szakítanak félbe.

2023. dec. 16. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Szorongásra vagyok hajlamos, sértődékeny vagyok, hajlamos vagyok gyorsan ítélkezni, ami helyzetfelismerésnél jól jön, de az embereknél nem jó.
2023. dec. 16. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
túlgondolom a dolgokat.
2023. dec. 16. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Túl szerény vagyok ahhoz képest, hogy milyen tökéletes vagyok.
2023. dec. 16. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Gyerekkori megfelelési kényszert nem tudtam még teljesen levetkőzni, és sokszor még mindig túlbonyolítok, túl tökéletesen akarok megoldani, megcsinálni dolgokat, ezért gyakran halogatok. És a pontosság nem az erényem. Érdekes módon a munkámban kevésbé jön elő (ott is meg van azért), mint a magánéletemben. Mindkettőben sokat fejlődtem pozitív irányba, de azért ... :D
2023. dec. 16. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig mindent az utolsó pillanatra halogatok. Ha ideges vagyok, könnyen átmegyek arrogáns gyökérbe. Irigy vagyok, ha adni kell.
2023. dec. 16. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

-Makacsság, önfejűség.

-Hajlamos vagyok ítélkezni, gyorsan következtetéseket levonni.

-Túlagyalok mindent.

-Türelmetlen vagyok a butácska emberekkel szemben.

-Engem is könnyen fel lehet húzni, amikor fontos dolgom lenne, amire tényleg oda kell figyelnem, de közben h*lyeségekkel zavarnak közben.

-Halogatás.

-Maximalizmus.

-Nehezen hozok meg döntéseket.

-Elég sokszor kritikus vagyok magammal és másokkal szemben.

2023. dec. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!